Sessiz Bir Yer filminin ikincisinden yeni fragman geldi!

Heyecanla beklenen filmler arasında bulunan Sessiz Bir Yer serisinin ikinci filmi, yeni bir fragmanı izleyicilerine sundu. John Krasinski’nin yazıp yönettiği film, Emily Blunt ve Cillian Murphy gibi oyuncuları başrolde buluşturuyor. 

KÜLTÜR-SANAT 08.05.2021, 16:55 09.05.2021, 15:12
Sessiz Bir Yer filminin ikincisinden yeni fragman geldi!

Sessizlik içindeki meraklı bekleyiş, yeni filmin gelmesiyle sona eriyor. 2018 yılında yayınlanan ilk film ‘Sessiz Bir Yer’ olukça ilgi çekmiş ve başarı yakalamıştı. 2021 yılı içerisinde vizyona girmesi planlanan ancak salgın nedeniyle sinemaların açılma durumuna göre vizyon tarihi belli olacak olan ‘Sessiz Bir Yer 2’ filmi, oldukça merakla bekleniyor. İlk filmin başrol oyuncusu olan Emily Blunt’un yeniden başrolde olduğu filme, ayrıca yeni isimler de katıldı. 



Yeni bir tanıtım yayınlandı

2018 yapımı filmin de yönetmenliğini üstlenen ve filmin oyuncu kadrosunda da yer almış olan John Krasinski’nin, bu kez sadece yönetmenlik ve senaryo kısmında yer aldığı filmde Krasinski, yapımcılar arasında da yer alıyor.



Brad Fuller, Michael Bay ve Andrew Form’un da yaım kadrosunda yer aldığı filmde ayrıca, bazı karakterler de uyarlanarak yaratıldı. Bu karakterleri ise Scott Beck ve  Bryan Woods yarattı. Filmin oyuncu kadrosunda Blut’a eşlik eden isimler ise; Cillian Murphy, Djimon Hounsou, Millicent Simmonds ve Noah Jupe oldular. 



Ölümcül olayların devam ettiği dönemde, Abbott ailesi ise yaşananları evlerinden takip etmekte ve dıları çıkamamaktadır. Hayatta kalmak isteyen Abbott ailesi, dış Dünya’daki vahşetle yüzleşmek zorundadır. Kendilerini sessiz bir savaşın içerisinde bulan ailemiz, hayatta kalmak için sessizlik içide olmak zorundadırlar.



Bilinmeyen bir maceraya adım atan aileyi, ilginç durumlar beklemektedir. Pusuda bekleyen tehlikeler ve ses sayesinde avlanma yapan yaratıklar dılarda kol gezmekte ve Abbott ailesi onlara karşı mücadele evrmek zorundadır.

Yorumlar (0)