Scarlett Johansson ve Margot Robbie, aynı filmde buluşacak 

Wes Anderson’ın bol yıldızlı filminin kadrosuna katılan Hollywood’un güzel yıldızları Scarlett Johansson ve Margot Robbie, şimdiden filmi olan ilgili artırdı. 

KÜLTÜR-SANAT 18.08.2021, 12:12 19.08.2021, 16:02
Scarlett Johansson ve Margot Robbie, aynı filmde buluşacak 

Marvel Evreni’ne Black Widow (Kara Dul) filmiyle veda eden Scarlett Johansson, filmin yalnızca sinemalarda değil aynı zamanda internet ortamında da gösterime girmesinden mütevellit potansiyel gelirinin engellendiği gerekçesiyle geçtiğimiz günlerde Disney’e dava açmıştı. Hollywood’da bu konuda açılan ilk dava olma potansiyelini taşıyan durum, Johansson’ın yeni projelerden geri durmasına müsaade etmedi. Ünlü yıldız, Wes Andersson’ın büyük ilgi gören yeni filminin kadrosuna katıldı.  



Film henüz yayınlanmadan ilgi uyandırdı 

Bill Muraay, Tilde Swinton, Jason Schwartman ve Adrien Brody gibi ünlü oyuncuların yer alacağı yeni filmin kadrosunda yeni bir oyuncunun yer alacağı haberi, sinema dünyasında bomba etkisi yarattı. The French Dispatch isimli yeni filmin kadrosunda güzel yıldız Margot Robbie’nin de yer alacağı öğrenildi.  



Prömiyeri yapıldı 

Cannes Film Festivali’nde prömiyeri (ön gösterim) yapılan filmin hazırlıkları devam ediyor. Filmin konusu ve detayları ile ilgili ayrıntılar ise gizli tutuluyor. Film hakkında bilinen tek ayrıntı ise Tilda Swinton’dan gelen açıklamalar. Film, İspanya’da çekilmesine karşın konusu İspanya ile alakalı değil. 

Yorumlar (0)