Scarlett Johansson’dan “yetersizlik” itirafı: O rolü kaybettim

"Bir Konuşabilse", "Yenilmezler", "Lucy" ve “Black Widow” gibi başarılı filmlerle adından söz ettiren ünlü oyuncu Scarlett Johansson, Gravity (Yerçekimi) yapımındaki rolü kaybetmesi hakkında konuştu.

KÜLTÜR-SANAT 11.05.2023, 10:23
Scarlett Johansson’dan “yetersizlik” itirafı: O rolü kaybettim

Kariyeri süresince akıllara kazınan birden fazla karakteri canlandıran dünyaca ünlü oyuncu Scarlett Johansson, birden fazla prestijli ödülü elde etti. Ancak oyuncu bir rolü kaybettiği için üzüntü duyuyor.

“Yolun sonu bu mu yani?”

Oyuncu, Meksikalı yönetmen Alfonso Cuaron'un yönettiği Gravity (Yerçekimi) filmindeki rolü kaybettiği için kendini yetersiz hissettiğini açıkladı.

İki rolü kaybettiği için oldukça üzüldüğünü ifade eden Johansson "İki rolü kaybettim. Bunlardan bir tanesi Iron Man 2, diğeri ise Gravity." dedi.

Daha çok Gravity yapımındaki rolü alamadığı için çok kötü hissettiğini dile getiren oyuncu, "Rolü almayı çok istiyordum. Kendimi yetersiz ve kızgın hissettim. Devamlı olarak 'Doğru işi mi yapıyorum?' diye kendime sordum" ifadelerini kullandı.

Kendisine tavsiye edilen işler karşısında tahmin etmediğini aktaran Scarlett Johansson, "Bana bütün Marilyn Monroe yapımları getirildi. 'Yolun sonu bu mu yani?' diye kendime sürekli sordum ve çok sorguladım" şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)