Sanat dünyası yasa boğuldu: Luran Ahmeti’nin ardından paylaşımlar yapıldı!

Koronavirüsü nedeniyle yaşamını yitiren Kuzey Makedonyalı oyuncu Luran Ahmeti, sanat dünyasını yasa boğdu. 46 yaşında hayatını kaybeden sevilen oyuncunun ardından Hazal Kaya, Bülent Şakrak ve Ceyda Ateş gibi isimler paylaşım yaptı.

KÜLTÜR-SANAT 26.03.2021, 15:28 28.03.2021, 09:08
Sanat dünyası yasa boğuldu: Luran Ahmeti’nin ardından paylaşımlar yapıldı!

46 yaşında koronavirüse yenilip yaşam savaşını kaybeden Üsküp doğumlu Makedonyalı sanatçı Lurah Ahmeti, sanat dünyasını yasa boğdu. Bir süredir Üsküp Devlet Hastanesi’nde koronavirüs nedeniyle yoğun bakım tedavisi gören Luran Ahmeti’nin bugün hayatını kaybettiği duyurulmuştu. Ahmeti’nin beraber aynı seti paylaştığı ünlü sanatçılar, Ahmeti’nin ardından duygu ve düşüncelerini dile getiren paylaşımlar yaptılar.

Sanat dünyasını yasa boğan ölüm

Son Yaz Balkanlar dizisinde Ahmeti ile aynı seti paylaşan başarılı oyuncu Hazal Kaya, çok üzgün olduğunu belirtti. ‘Çok özleyeceğiz loçkam..’ diyerek Ahmeti’ye seslenen Kaya, zamansız bir ölüm olduğunu belirtti.

Yakın arkadaşı olan oyuncu Bülent Şakrak ise, ‘Ah bee koca Arnavut’ diyerek dostu Luran Ahmeti’yi uğurladı…
 

‘Babil’ dizisinin Kudret Hanım’ı Veda Yurtsever ise, Luran Ahmeti’nin düğününden çektiği bir kareyi paylaştı. Üzüntüsünü dile getiren Yurtsever, kayıplara olan isyanının  dile getirdi.
 

Meclis Başkanı Mustafa Şentop, oyuncu Ceyda Ateş ve oyuncu Celil Nalçakan gibi isimlerden de duygu dolu paylaşımlar geldi…
 


2007 yapımı ve 3 sezon süren “Elveda Rumeli” dizisinde canlandırdığı ‘Dimitri’ karakterine hayat vererek adını duyuran Luran Ahmeti, ‘Muhteşem Yüzyıl’ dizisinde canlandırdı Osmanlı devlet adamı Divane Hüsrev Paşa karakteriyle de biliniyor.  Kurtlar Vadisi Pusu dizisindeki rolüyle de bilinen sanatçı, ‘Güzel Günler Göreceğiz’ ve ‘Limonata’ gibi filmlerde de rol aldı.  31 Temmuz 1974 doğumlu sevilen oyuncu, son olarak başrollerinde Erdal Beşikçioğlu, Belçim Bilgin ve Ertan Saban gibi isimlerin yer aldığı ‘Acı Kiraz’ adlı filmde rol almıştı.

Yorumlar (0)