Salon Edebiyat’a Brigitte Labbé konuk oluyor!

Institut français tarafından düzenlenen Salon Edebiyat sohbetlerine, Çıtır Çıtır Felsefe serisinin yazarı Brigitte Labbé konuk oluyor!

KÜLTÜR-SANAT 12.11.2020, 15:11 12.11.2020, 15:22
Salon Edebiyat’a Brigitte Labbé konuk oluyor!

Çocuklara anlaşılması zor olan felsefi kavramları aktarabilmek amacıyla yola çıkan ve ülkemizde de bol okuyucusu olan “Çıtır Çıtır Felsefe” serisini kaleme alan Fransız edebiyat yazarı Brigitte Labbé severlere sürpriz! Institut français tarafından düzenlenen çevrimiçi edebiyat sohbetleri gerçekleşen SALON Edebiyat, Brigitte Labbé’ı konuk ediyor!

Söyleşiye Labbé’nin eserlerini çeviren Azade Aslan da konuk oluyor!

Bir çok mecrada sanat ve siyasete dair makaleleri yayımlananroman yazarı Yiğit Bener’in sunacağı söyleşiye, aynı zamanda Brigitte Labbé’nin eserlerini dilimize çeviren Azade Aslan da çevrimiçi sohbetin konuğu olacak. Zoom platformu üzerinden ücretsiz olarak gerçekleşecek olan söyleşiye http://www.ifturquie.org web adresi üzerinden kayıt yapılıyor.
 

Daha önce Institut français’de gerçekleştirmiş olduğu felsefe atölyeleri ile hem çocuklar hem de yetişkinler tarafından ilgi gören Labbé, 14. Ankara Kitap Fuarı’na da Fransa Büyükelçiliği’nin davetlisi olarak katılmıştı. Bir çok konferansta sunumlar gerçekleştiren Labbé, 2019 yılının Ocak ayında da Fransa’nın en önemli devlet nişanı olan Légion d’Honneur’ ödülü almıştı.

Yorumlar (0)