Şahsiyet'in Meksika uyarlaması geliyor!

Haluk Bilginer'in Agâh Beyoğlu performansıyla "Uluslararası Emmy Ödülleri"nde "En İyi Erkek Oyuncu" ödülünü aldığı Puhutv’nin "Şahsiyet" dizisinin Meksika uyarlaması çekilecek.

KÜLTÜR-SANAT 23.01.2020, 00:47
Şahsiyet'in Meksika uyarlaması geliyor!

Meksika ve Türkiye arasındaki ilk ortak yapım olacak projenin çekimleri şubat ayında başlayacak. Dizi, dünyada İspanyolca konuşulan bütün ülkelere ulaşma şansına erişecek.

"Türkiye’nin Meksika’da uyarlanacak ilk dizisi" olacak projenin içeriği önceki gün uluslararası içerik sektörünün en prestijli organizasyonları arasında gösterilen NATPE Miami Fuarı’nda duyuruldu.

Dizide ünlü oyuncular yer alacak

Meksika’nın farklı şehirlerinde çekilecek ve El Asesino Del Olvido (Before I Forget) ismini alacak dizinin başrollerinde ülkenin ünlü oyuncuları Damian Alcazar ve Paulina Gaitan yer alacak. 

Türkiye'de El Chapo dizisiyle bilinen Meksikalı yönetmen Ernesto Contreras tarafından çekilecek dizi Alzheimer teşhisi konan Pascual’ın geçmişte yaşanan bir suçun peşine düşmesi ve bu sırada gizemli ölümlerin faillerini araştıran Jimena ile yollarının kesişmesini konu edinecek.

Şahsiyet’in senaryo yazarı Hakan Günday ve yönetmeni Onur Saylak’ın da uyarlamasına katkı sunduğu dizinin çekimlerine Şubat ayında başlanacak.

Yorumlar (0)