Reha Erdem’in yeni filmi “Seni Buldum Ya!” dan fragman geldi!

Türk sinemasının başarılı yönetmenlerinden Reha Erdem’in yeni filmi “Seni Buldum Ya!” merakla bekleniyor. Karantina sürecinde bilgisayar kameralarıyla çekilen filmde yıldız isimler buluşurken, filmin ilk fragmanı da izleyiciye sunuldu.

KÜLTÜR-SANAT 03.03.2021, 09:52 03.03.2021, 16:35
Reha Erdem’in yeni filmi “Seni Buldum Ya!” dan fragman geldi!

Filmografisinde  “Hayat Var”, “A Ay”, “Beş Vakit”, “Korkuyorum Anne”, “Kosmos” ve “Koca Dünya” gibi başarılı filmleri bulunduran Reha Erdem, karantina sürecinde yazıp çektiği “Seni Buldum Ya!” filmini izleyicilerle buluşturuyor. 2020 yılının Nisan ayında karantina sürecinde gerçekleştirilen film, karantinayı fırsat bilen ve çevrimiçi bir suç ağı kuran iki dolandırıcıyı ve bu ağa yakalanan masum insanların yaşadığı trajikomik hikayeleri anlatıyor.

Yıldız isimler buluştu

Filmin yıldızlardan oluşan oyuncu kadrosunda ise; Serkan Keskin, Nihal Yalçın, Bülent Emin Yarar, Ezgi Mola, Taner Birsel, Tilbe Saran, Esra Bezen Bilgin, Tansu Biçer ve Ecem Uzun yer alıyor. Ömer Atay ve Serra Ciliv’in yapımcılığını üstlendiği film, 13 Mart Cumartesi günü dijital platformda yayınlanacak.

Masum suçluya, suçlu da masuma dönüştürse

Masum insanların yaşadığı korku, endişe ve bir o kadar da başkaldırı, heves, empati, aşk ve dans dolu hâller, “Seni Buldum Ya!” filminde bir araya geliyor. yönetmen Tamamen bilgisayar kameralarıyla çekilen fi lm, maskesiz evden çıkamayacak hale gelmiş insanlığın var olduğu dünyada; masumun suçluya, suçlunun da masuma dönüştüğü film olarak nitelendiriliyor.

Yorumlar (0)