Pitt'ten Di Caprio'ya: O kapıyı seninle paylaşırdım!

Brad Pitt, Altın Küre'de yaptığı konuşmada, Titanik filminde Kate Winslet'ın canlandırdığı Rose karakterinin yüzen bir kapıya tutunmasını, DiCaprio'nun hayat verdiği Jack karakterinin ise donarak ölmesini yorumladı. Pitt, DiCaprio'ya, "O kapıyı seninle paylaşırdım" dedi.

KÜLTÜR-SANAT 06.01.2020, 13:32 13.01.2020, 13:08
Pitt'ten Di Caprio'ya: O kapıyı seninle paylaşırdım!

77. Altın Küre Ödülleri geçen gece yapılan töreninde Quentin Tarantino'nun "Once Upon a Time... in Hollywood" filmi için "En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu" ödülünü alan Pitt, ödülü rol arkadaşına Leonardo DiCaprio'ya adadı.

"Suç ortağım Leonardo DiCaprio'ya teşekkür etmek istiyorum" diyen Pitt, DiCaprio'nun 2015'te The Revenant filminde kazandığı Oscar'dan beri hiçbir ödül alamamasıyla ilgili espri yaptı.

Pitt'ten Di Caprio'ya: "O bir yıldız ve tam bir beyefendi"

Ünlü oyuncu, "The Revenant'tan önce her yıl kendisiyle birlikte oynayan insanların ödülleri kabul edip ve ona bolca teşekkür etmelerini izlerdim. Bunun nedeni biliyorum. O bir yıldız ve tam bir beyefendi. Sensiz burada olamazdım. Sana teşekkür ederim" dedi.

DiCaprio'nun oynadığı Titanic filmindeki ölüm sahnesine de gönderme yapan Pitt'in, "O kapıyı seninle paylaşırdım" şeklindeki esprisi, salonu kahkaha krizine boğdu.

Di Caprio, o tahtaya çıkabilir miydi?

Başrolünde DiCaprio ve Kate Winslet'ın yer aldığı Titanic filminde geminin batışından sonra Rose (Winslet), bir kapı üzerine çıkarak hayatını kurtarıyor. Yıllar boyunca birçok sinema izleyicisi, DiCaprio'nun da o tahtaya çıkabileceğini savunuyor.

Margot Robbie: "En tartışmalı sahnelerden biri"

Daha önce konuya ilişkin konuşan DiCaprio, karakterinin hayatta kalma olasılığının olup olmadığı sorusuna yanıt vermemişti. DiCaprio'nun "Once Upon a Time... in Hollywood" filmindeki rol arkadaşı Margot Robbie, “Bence modern sinemada en tartışmalı sahne” demişti.

Pitt: "O kapıya sıkışabilirdin değil mi?"

Sahneyi daha sonra tekrar izleyeceğini söyleyen Pitt, DiCaprio'ya "Oraya sıkışamaz mıydın? Sıkışabilirdin, değil mi?" diye sormuştu. 

Yorumlar (0)