PhotoCup’ta “Yılın En İyi Fotoğrafları” belirlendi!

Fotoğraf yarışmalarını, ‘kupa’ formatında düzenlemesiyle bir ilke imza atılan PhotoCup’ta, 2020’nin en iyi fotoğrafı belirlendi! PhotoCup Masters ekibinin oylarıyla belirlenen yılın fotoğrafları, 13 turu atlayarak finale kaldı

KÜLTÜR-SANAT 19.01.2021, 11:26 19.01.2021, 18:24
PhotoCup’ta “Yılın En İyi Fotoğrafları” belirlendi!

İlk kez ‘kupa’ formatında fotoğraf yarışması düzenleyen PhotoCup platformu, 2020 yılının en iyi fotoğraflarını belirledi. Belirli aralıklarla yarışmalar düzenleyen PhotoCup, kazanan fotoğrafları oylama sonucunda belirliyor.

Nazım Tetik, iki ayrı fotoğrafıyla birinci ve ikinci oldu

PhotoCup Masters ekibinin oylamaları sonucunda belirlenen “Yılın En İyi Fotoğrafı” temalı kupanın sahibi, 13 turu geçerek finale kaldı. Toplamda 2.2 milyon oy kullanılan yarışmada, en çok oyu alan fotoğrafı Nazım Tetik’in fotoğrafı oldu. 14 gün süren oylamada Tetik, birincilik ödülünün sahibi olan fotoğraf sanatçısı oldu. Tetik, bir başka fotoğrafıyla ikincilik ödülünün de sahibi oldu. Üçüncülük ödülü ise, Tuna Akçay’ın ve Hasan Hüseyin Birlik’in fotoğrafları paylaştı. Birinci, ikinci ve üçüncü olan fotoğrafların yanı sıra, en iyi oy veren kişilerin de ödül kazandığı kupada toplam 10.000 TL para ödülü dağıtıldı.

Ayrıca dileyen herkes, photocup.com internet adresinden ya da PhotoCup’ın mobil uygulamasından platforma üye olabiliyor. Böylece farklı temalarda düzenlenen kupalara fotoğraf yükleyerek katılıp oy kullanabiliyor. Ayrıca teması ‘Babalar ve Çocukları’ olan, fotoğraf sanatçısı Mehmet Turgut’un babası anısına düzenleyeceği Ahmet Turgut Fotoğraf Kupası da gerçekleşecek. Yarışmaya başvurular, 21 Ocak 2021 Perşembe günü başlayacak.

Yorumlar (0)