Pedro Pascal'dan Game of Thrones itirafı: Enfeksiyon kaptım

Game of Thrones'ta "Oberyn Martell" karakterine hayat veren ABD'li aktör Pedro Pascal, dizinin hayranları yüzünden göz enfeksiyonu geçirdiğini söyledi.

KÜLTÜR-SANAT 30.05.2023, 12:08 Hakan Öksüz
Pedro Pascal'dan Game of Thrones itirafı: Enfeksiyon kaptım

Game of Thrones, Narcos ve Last of Us gibi başarılı dizilerde boy gösteren Pedro Pascal, rolü nedeniyle yaşadığı göz enfeksiyonunu anlattı. 48 yaşındaki başarılı oyuncu, Game of Thrones dizisinde canlandırdığı "Oberyn Martell" karakterinin ölüm anını canlandırmak isteyen hayranları nedeniyle göz enfeksiyonu kaptığını kaydetti.

"Başlangıçta izin verdim ama..."

Şili asıllı ABD'li oyuncu, "Dizi çok başarılı gidiyordu. Canlandırdığım karakterin başarısı beni çok heyecanlandırmıştı. Karakterin ölüm sahnesi çok konuşuluyordu ve bundan mutluydum. Hayranlarımın, parmaklarını gözlerime koyarak fotoğraflar çektirmesine başlangıçta izin verdim. Daha sonra bu yüzde göz enfeksiyonu kaptım." dedi.

Oberyn Martell'in kötü kaderi, hayranları şoke etmişti

George R.R. Martin'in kitaplarından uyarlanan 2011-2019 arasında yayınlanan HBO imzalı Game of Thrones (Taht Oyunları) dizisi dünya çapında yankı uyandırdı. Pedro Pascal'ın canlandırdığı Oberyn Martell karakterinin, "Gregor Clegane" karakteri tarafından gözleri oyularak öldürülmesi hayranları şoke etmişti.

Yorumlar (0)