Özel “Friends” bölümü için sürpriz, Chandler’dan geldi!

Günümüzde bile hala izleyen bir kitleyi elinde barındıran, 90’lı yılların efsane komedi dizisi “Friends” in özel bölümünün çekimi için sürpriz Matthew Perry’den geldi! Şovun ‘Chandler’ ı Perry, dizinin çekimlerine Mart ayında başlayabileceklerini dile getirdi!

KÜLTÜR-SANAT 14.11.2020, 15:17 14.11.2020, 15:31
Özel “Friends” bölümü için sürpriz, Chandler’dan geldi!

Bir dönemin ilgiyle izlenen efsane sit-com komedi dizisi Friends hayranları, dinin yeni bölümünü çok uzun zamandır bekliyor. 16 yılın ardından özel bir bölümle izleyici karşısında olması planlanan Friends’in merakla beklenen bölümü, Koronavirüs engeline takılmıştı. Hatta Friends özel bölümünün Mart 2020’de, tıpkı dizinin çekildiği dönemde olduğu gibi canlı bir izleyici ile çekilmesi planlanıyordu. Ancak küresel salgın, tüm yapım şirketlerini setlerini durdurma kararı almasına neden olmuştu.
 


 

Chandler Bing’den “Friends” sürprizi!

Jennifer Aniston, David Schwimmer, Matt Le Blanch, Courteney Cox, Lisa Kudrow ve Matthew Perry’nin bir araya geldiği dizinin özel bölümü için çarpıcı bir sürpriz geldi! Warner Media’nın sahibi olduğu ditijal platform HBO Max’te yayınlanacak olan dizi ile ilgili yeni bir gelişme, dizinin Chandler’ı Matthew Perry’den geldi. Perry kişisel sosyal medya hesabında yaptığı açıklamayla, merakla beklenen Friends’in özel bölümünün Mart ayında çekilebileceğini söyledi.



Friends özel bölümünün hangi tarihte çekileceği ve ne zaman yayınalanacğı henüz bir netlik kazanmamış olsa da, 2021 yılı sonuna doğru bölüme kavuşulacağı tahminler arasında.

Yorumlar (0)