Özel Bir Gün (Mother’s Day) izle, Konusu, Oyuncuları, Fragmanı

2016 yapımı Amerikan romantik komedi filmi Özel Bir Gün yani Mother’s Day’in konusu, oyuncuları, IMDB puanı ve fragmanı için detayları burada paylaştık…

KÜLTÜR-SANAT 16.01.2021, 18:25 16.01.2021, 18:29
Özel Bir Gün (Mother’s Day) izle, Konusu, Oyuncuları, Fragmanı

Tom Hines, Anya Kochoff Romano ve Matt Wal Walkerker tarafından senaryosu yazılan Özel Bir Gün yani Mother’s Day filmi, Open Road Film yapımcılığında ortaya çıktı.
    
Filmin hikayesi ise Tom Hines, Lily Hollander, Garry Marshall ve Matt Wal Walkerker tarafından ortaya çıktı. Özel Bir Gün’ün yapımcı kadrosunda ise Brandt Andersen, Howard Burd, Daniel Diamond, Mark DiSalle, Wayne Rice ve Mike Karz gibi iddialı isimler bir araya geldi. 

John Debney tarafından müziklendirilen filmin görüntü yönetimi ise Charles Minsky tarafından yapıldı. Bruce Green ve Robert Malina tarafından kurgulanan filmin yıldız oyuncu kadrosunda  Jennifer Aniston, Kate Hudson,  Julia Roberts ve Timothy Olyphant gibi yıldız isimler bulunuyor. 

29 Nisan 2016'da Amerika Birleşik Devletleri'nde Dünya prömiyeri yapılan film, Garry Marshall’ın vefatından önceki son filmi oldu.

Özel Bir Gün (Mother’s Day) konusu

“Pretty Woman”, “Valentine’s Day”, “Princess Diaries” gibi filmlerin yönetmeni Garry Marshall’ın ölümünden önceki son filmi olan Özel Bir Gün yani Mother’s Day, anneler gününü birlikte geçiren bir aileye odaklanıyor.

Anneler Günü yaklaşırken birbirinde farklı kişiler ve kuşaklar, kendi hayatlarıyla farklı dönemlerden geçiyor. 2 çocuk annesi Sandy, eşinden bir zaman önce boşanmıştır. Eski eşinin kendisinden çok daha genç bir kadınla evlenmesi, Sandy’yi daha da sarsmıştır. Bradley ise, 16 yaşındaki kızına hem babalık hem de annelik yapmaktadır. Ünlü bir yazar olan Miranda ise, kızı Kristin'i daha bebekken evlatlık vermek zorunda kaldığı gerçeğiyle yüzleşir. 

Evlilik arifesine gelen Kristin, annesini bulmaya karar verir. Ailesiyle arası çok iyi olmayan Jessie de ona yardım eder. Böylece bambaşka hayatlar, tam da bir anneler gününde bir araya gelecektir.

Özel Bir Gün (Mother’s Day) oyuncu kadrosu    

Flmde Jennifer Aniston, Henry'nin eski karısı ve Mikey ve Peter'ın annesi olan ‘Sandy Newhouse’ karakterini canlandırıyor. Kate Hudson ise, Russell'ın karısı, Gabi'nin kız kardeşi ve Tanner'ın annesi ‘Jesse’ karakterine hayat veriyor. Kristin'in biyolojik annesi ‘Miranda Collins’ rolünde ise Julia Roberts’i izliyoruz. Jason Sudeikis ise, Vicky ve Rachel'ın babası ve Dana'nın kocası ‘Bradley Barton’ karakterini canlandırıyor.

Diğer rollerde ise; Timothy Olyphant, Shay Mitchell, Britt Robertson ve Jack Whitehall rol alıyor.
 

IMDB’de Özel Bir Gün (Mother’s Day)

IMDB, Özel Bir Gün yani Mother’s Day filmine, 10 üzerinden 5,7  puan verdi.
Yaklaşık 25 milyon dolarlık bir bütçeyle çekilen film, 32,492,859 milyon dolarlık bir gişe hasılatı elde etti.
Türkiye’de ise 29 Nisan 2016’da vizyona giren film,  6 hafta vizyonda kaldı. Filmin ülkemizdeki gişe rakamı ise 515.144 TLolarak açıklandı.

Özel Bir Gün (Mother’s Day) izle

Özel Bir Gün (Mother’s Day) Fragmanı

Yorumlar (0)