Osman Balcıgil’in macera dolu “Kara İblis Firarda” kitabı yayınlandı!

Müzayedeye çıkacaktı ki, tablodan atlayıp firar ediverdi. Osman Balcıgil’in kaleminden, Kutlukhan Peker’in çizimleriyle “Kara İblis Firarda” kitabı yayına çıktı!

KÜLTÜR-SANAT 16.01.2021, 09:56 17.01.2021, 09:22
Osman Balcıgil’in macera dolu “Kara İblis Firarda” kitabı yayınlandı!

“Yeşil Mürekkep”, “En Hüzünlü Eylül”, “Celile” ve “Zerdüşt’ün Sırrı” gibi Biyografik, tarihsel ve ezoterik romanlarıyla okuyucu kitlesini kazanan yazar Osman Balcıgil, yemi romanı “Kara İblis Firarda” ile okuyucusunu selamlıyor. Sıra dışı ve heyecanın doruklarda yaşandığı kitabın illüstrasyonlarına ise Kutlukhan Peker hayat veriyor.

Kara İblis’in Londra, İstanbul ve Washington yolculuğu

Muhammed Siyah Kalem’in eşsiz tablolarından bir tanesi, ünlü müzayede şirketi Christie’s tarafından satışa sunulur. Ancak müzayede sırasında yaşanan ilginç olaylar silsilesi, tüm dünyanın ayağa kalkmasına, nefeslerin tutulup gelişmelerin izlemesine neden olur. Londra’da başlayan bu ilginç hikaye, İstanbul ve Washington’a doğru da yolculuk etmektedir. 

Sergi salonunda tablonun içinde kaçan Kara İblis’in, firar günü olarak kendisine Çin Yeni Yılı’nı seçmesi “patlama”ya kimyasal bir boyut katacak, Gerald Street’te alev alan “yangın” zincirleme reaksiyona yol açacak ve bu durum kısa süre içerisinde tüm dünyayı sarsacaktır.
Karakarga Yayınları etiketiyle basılan “Kara İblis Firarda” kitabı, tüm seçtin yayınevi raflarında yer alıyor.

Yorumlar (0)