Oscar’ın 93. gecesinden yeni detaylar geliyor!

25 Nisan’da doksan üçüncü gecesinden izleyicisine seslenecek olan Oscar Ödülleri’nde yeni detaylar netleşiyor! Daha önce konukların çevrimiçi olarak katılmalarına izin verilmemesi durumu, seyahat kısıtlamaları nedeniyle askıya alındı. Ayrıca gecenin yapımcıları da belli oldu.

KÜLTÜR-SANAT 31.03.2021, 17:13 01.04.2021, 09:36
Oscar’ın 93. gecesinden yeni detaylar geliyor!

Bu yıl Doksan üçüncü kez sinemaseverlerin karşısına çıkacak olan Akademi yani Oscar Ödülleri’nden yeni detaylar belli oldu. 25 Nisan gecesini 26 Nisan sabahına bağlayan gece yayınlanacak olan Oscar Ödülleri’nin yapımcılar belirlendi. Gecenin yapımcılığını Stacey Sher, Steven Soderbergh ve Jesse Collins gerçekleştirecek.

Çevrimiçi katılım ihtimali yükseldi

Adaylar ve yapımcılar arasında, geçtiğimiz günlerde çevrimiçi bir toplantı düzenlendi. Toplantıda adayların geceye çevrimiçi katılıp katılmamaları konusunda bir karar verildi. Daha önce buna izin verilmeyeceğini belirten Oscar töreni düzenleyicileri, salgında vaka artışı ve seyahat kısıtlamaları nedeniyle bu karardan vazgeçti. Akademi Ödüleri’ne katılacak olan adaylar için Los Angeles, Londra ve Paris’ta bir mekan ayarlanmasına karar verildi.

Maske takılıp takılmayacağı belirsiz

Eğer ki adaylar Los Angeles’ta törene katılmak isterlerse havalimanı ve otel için masraflar Akademi tarafından karşılanacak. Kırmızı hali için ise her yıl geleneksel olan Union Station'da alışıldık bir kırmızı halı geçişinde de değişim yapılacak. Basın odası ise çevrimiçi olarak hazırda bulunacakken, Adayların törene geliş gidişleri değişimli olacak. Ödül sırası geçen adaylar avluya çıkarılmasına karar verilirken, katılımcıların maske takıp takmayacaklarına ise karar verilmedi. Çevrimiçi katılımın net olarak belirlenmediği Oscar Törenikuralların şeffaflaşacağını da sözlerine ekledi.

Yorumlar (0)