Oscar’ın 93. gecesinde ödül verecek yıldızlar netleşiyor!

Doksan üçüncüsü bu yıl düzenlenecek olan ve kimlerin ödül alacağı merakla beklenen Oscar Ödülleri’nde heyecan git gide artıyor. Gecede ödül verecek isimler ise yavaş yavaş belli oluyor. Ödül verecek isimlerin birçoğu, geçen yıl ödül alan isimlerden oluşuyor.

KÜLTÜR-SANAT 13.04.2021, 10:20 13.04.2021, 15:15
Oscar’ın 93. gecesinde ödül verecek yıldızlar netleşiyor!

Yılın sinema olayı olarak adlandırılan ve her yıl büyük bir heyecanla izlenen Oscar Ödülleri, doksan üçüncü yılında daha önceki yıllarından biraz daha geç sahiplerini buluyor. Salgın nedeniyle nasıl düzenleneceği konusunda tam detayları açıklanmayan ama fiziki ortamda düzenlenmesi planlanan Oscar Ödülleri, 25 Nisan'ı 26 Nisan'a bağlayan gece yapılacak.

Geçen yılın ödül alan isimleri, sahnede hazır bulunacak

Geçtiğimiz yıl Akademi Ödülleri’nde oyunculuk dalında ödül kazanan Laura Dern, Renee Zellweger, Brad Pitt ve Joaquin Phoenix, ödül vermek üzere törende bulunacaklar. Ayrıca geçtiğimiz yıl ‘Parasite’ filmiyle adeta şov yapan ve En İyi Film, Yabancı Film, Yönetmen ve Özgün Senaryo dalında ödül toplayan yönetmen Bong Joon Ho da törende ödül verecek olan isimler arasında. Ve ödül verecek diğer yıldız isimler arasında Bryan Cranston, Zendaya, Angela Bassett, Reese Witherspoon, Harrison Ford, Don Cheadle, Rita Moreno, Regina King, Halle Berry ile Marlee Matlin de bulunuyor.

Üç ayrı mekanda tören eş zamanlı yapılacak

93. Akademi ödülleri için 3 mekan ayarlanacak. Los Angeles’daki Dolby Tiyatrosu’nun yanı sıra, Paris ve Londra’da da tören için mekanlar yapılacak. Törenin yapımcılığını ise bu yıl Stacey Sher, Steven Soderberg ve Jesse Collins üstleniyor. Alışılmış bir kırmızı halı geçidinin yapılmayacağı törende, farklı bir kırmızı halı deneyiminin yaşanması bekleniyor. Adayların nereden katılacağını belirlemeleri ise kendilerine bırakıldı. Eğer ki adaylar Los Angeles’tan katılırlarsa, yol ve otel masrafları da akademi komitesi tarafından karşılanacak. Basın odasının çevrimiçi olarak bulunacağı törende, adaylar da değişimli olarak tören alanında bulunacak.

Yorumlar (0)