Oscar ödüllü Emma Stone başrolde: Cruella filminden yeni fragman!

Bir sinema efsanesi olan 101 Dalmaçyalı’nın efsane kötüsü ve tarzıyla adından söz ettiren karakteri Cruella de Vil’in hikayesini konu alan ‘Cruella’ filminden yepyeni bir fragman yayınlandı. Filmin başrolünde, ‘La La Land’ filmiyle ‘En İyi Kadın Oyuncu Oscar’ı sahibi Emma Stone bulunuyor!

KÜLTÜR-SANAT 08.04.2021, 11:10 08.04.2021, 17:46
Oscar ödüllü Emma Stone başrolde: Cruella filminden yeni fragman!

La La Land filminin efsane oyuncusu ve filmdeki rolüyle 2017 Oscar Ödülleri’nden En İyi Kadın Oyuncu’ ödüllü Emma Stone, bu kez sinema tarihinin en kötü kadın karakterlerinden birine hayat veriyor. Daha önce Howards End ile Aşk ve Yaşam gibi filmlerindeki rolleriyle Oscar ödülü sahibi olan Emma Thompson’un da rol aldığı film, merakla bekleniyor. Cruella de Vil’in hikayesi, daha önce Glenn Close tarafından canlandırılmıştı.

Estella’nın, kötülük makinesi Cruella’ya dönüşü

Bir dönem sinemaya damga vuran ve animasyon filmleri bile yapılan “101 Dalmaçyalı” nın stil sahibi kötüsünü anlatan ‘Cruella’ filminden yepyeni bir fragman daha geldi. Cruella’ya Emma Stone’un hayat verdiği filmde, 1970'li yılların Londra kentine gideceğiz.  Punk rock devriminin ortasında geçen filmin hikayesi, tasarımcılık işiyle uğraşan Estella adlı genç bir kıza odaklanacak. Dolandırıcılık yapacak olan Estella, hırsız bir genç çiftle tanışarak, tasarımcı Barones von Hellman’ın dikkatin çeker. İşte Estella’nın, kötülük makinesi Cruella’ya dönüşümü, bu noktada başlaytacaktır.

Filmin yönetmenliğini Craig Gillespie üstleniyor

Yönetmen koltuğuna, daha önce Margot Robbie’li ‘I Tonya’ filmiyle hatırlanan Craig Gillespie’nin oturduğu film; Marc Platt, Kristin Burr ve Andrew Gunn yapımcılığında çekildi. Tony McNamara ve Dana Fox’un senaryosunu kaleme aldığı filmin hikayesi ise; Kelly Marcel & Steve Zissis  ve Aline Brosh McKenna tarafından yazıldı. Filmde diğer rolleri ise Kirby Howell-Baptiste, Joel Fry, Paul Walter Hauser, Emily Beecham ve Mark Strong canlandırıyor.

Yorumlar (0)