Önemsiz Biri filminden, özel bir içerik yayınlandı!

Sinemalarda izleyiciyle buluşması beklenen filmlerde haber gelmeye devam ediyor. Ilya Hnaishuller’ın yönettiği ve ödüllü oyuncu Bob Odenkirk’in oynadığı “Önemsiz Biri” filminden özel bir içerik izleyiciyle paylaşıldı.

KÜLTÜR-SANAT 20.02.2021, 11:23 21.02.2021, 10:39
Önemsiz Biri filminden, özel bir içerik yayınlandı!

“Bazen fark etmediğiniz kişi en tehlikelisidir” sloganıyla yola çıkan “Nobody” yani “Önemsiz Biri” filmi, merakla bekleniyor. Sinemaların açılmasıyla beraber vizyona girecek filmlerin arasında yer alan “Önemsiz Biri” filminden izleyiciler için özel bir içerik yayınlandı. Filmin yönetmenliğini ise, “Hardcore Henry” filmiyle sinemaseverlerin tanıdığı Ilya Hnaishuller üstleniyor.

Derek Kolstad’ın değişen hayat hikayesi

Emmy ödüllü oyuncu Bob Odenkirk’in başrolünde olduğu filmin senaryosu ise, Keanu Reeves’in başrolünde yer aldığı “John Wick” filminin de hikâyesini inşa eden Derek Kolstad tarafından yazıldı. Karısı Becca ve çocuklarıyla bir banliyöde yaşamakta olan Hutch Mansell’ın sıradan ama bir anda hareketlenen hayatına odaklanan film, evlerine iki hırsızın girmesiyle yaşananları konu alıyor.

Hırsızlara karşı tepkisiz kalan Hutch’un oğlu ve karısı kendisinden uzaklaşmaya başlar. Bu olayla birlikte Hutch’un uzun yıllardır kendinde bastırdığı öfkeler ve duygular ortaya çıkar. Böylece Hutch, karanlık sırları ve ölümcül yetenekleri ile acımasız bir yola sürüklenir. Bu içgüdülerle Hutch, bundan sonra asla önemsiz biriymiş gibi hafife alınmayacak biri olduğunu kanıtlar. Filmdeki diğer karakterleri ise Christopher Lloyd, Aleksey Serebryakov, Gage Munroe ve Connie Nielsen canlndırıyor. Filmin yapımcılığını ise Kelly McCormick, David Leitch, Braden Aftergood, Bob Odenkirk ve Marc Provissiero üstleniyor.  

Yorumlar (0)