Once Upon a Time in Hollywood (Bir Zamanlar Hollywood'da) konusu

Once Upon a Time in Hollywood (Bir Zamanlar Hollywood'da) konusu ve oyuncuları ile ilgili bilgiler merak ediliyor. Peki Once Upon a Time in Hollywood nereden izlenir? Once Upon a Time in Hollywood IMDB puanı ne kadar? İşte detaylar...

KÜLTÜR-SANAT 29.08.2022, 10:11 30.08.2022, 11:37 Hakan Öksüz
Once Upon a Time in Hollywood (Bir Zamanlar Hollywood'da) konusu

Once Upon a Time in Hollywood (Bir Zamanlar Hollywood'da) filmi, vizyona girdiği ilk günden bu yana sinemaseverler arasında derin tartışmalara neden oluyor. Once Upon a Time in Hollywood filminin yönetmeni Quentin Tarantino ile ilgili yorumlarda da bulunan izleyicilerin bir kısmının filmi beğendiği görülüyor. İzleyicilerden bazıları ise Tarantino'nun önceki filmlerine atıf yaparak, Once Upon a Time in Hollywood filminin sönük kaldığını düşünüyor. Once Upon a Time in Hollywood konusu ve oyuncuları ile ilgili merak edilenleri aktardık.

Once Upon a Time in Hollywood (Bir Zamanlar Hollywood'da)  konusu ne?

Sinemaseverler, Once Upon a Time in Hollywood (Bir Zamanlar Hollywood'da) konusu ne? sorusunun yanıtını arıyor. Once Upon a Time in Hollywood filmi, daha önce rol aldığı popüler bir western dizisiyle tanınan Rick Dalton adlı oyuncunun, film sektörüne girmesiyle birlikte yaşadıklarını anlatıyor. Dalton'un hem dublörü hem de arkadaşı olan Cliff Booth, bu konuda dostuyla aynı fikirdedir. Fakat bir sorun vardır, ikisinin de yaşı ilerlemektedir. Charles Manson tarikatı tarafından katledilecek Sharon Tate'in, Rick Dalton'un komşusu olması ise işleri kızıştıracaktır.

Once Upon a Time in Hollywood oyuncuları

Once Upon a Time in Hollywood oyuncuları ile ilgili bilgiler de merak ediliyor. Once Upon a Time in Hollywood oyuncu kadrosu yıldızlarla dolu. Quentin Tarantino tarafından filmde Leonardo Di Caprio ve Brad Pitt, başrolü paylaşıyor. Bazı Once Upon a Time in Hollywood oyuncuları şu isimlerdir;

  • Leonardo Di Caprio (Rick Dalton),
  • Brad Pitt (Cliff Booth),
  • Margot Robbie (Sharon Tate),
  • Al Pacino (Marvin Shwarz),
  • Kurt Russell (Randy),
  • Emile Hirsch (Jay Sebring),
  • Damian Lewis (Roman Polanski),
  • Margaret Qualley (Kitty Kat).

Once Upon a Time in Hollywood nereden izlenir?

Quentin Tarantino'nun yazıp yönettiği Once Upon a Time in Hollywood nereden izlenir? İnternetten bu konuyu araştıran izleyiciler, popüler oyuncuların yer aldığı filmi izlemek istiyor. Once Upon a Time in Hollywood filmi Netflix üzerinden izlenebilir.

Once Upon a Time in Hollywood IMDB

Peki Once Upon a Time in Hollywood IMDB puanı ne kadar? 714 bin kullanıcı tarafından oylanan Once Upon a Time in Hollywood IMDB puanı 7.6 olarak belirlenmiştir. Quentin Tarantino'nun daha önceki birçok filminden daha az puan alan Once Upon a Time in Hollywood, seyirciler arasında tartışmalara yol açmıştır. 

Yorumlar (0)