“Old” filminden, sinemaseverlere özel bir içerik sunuldu!

Temmuz 2021’de vizyona girmesi planlanan ve M. Night Shyamalan’ın yönetmenliğini üstlendiği “Old” filminden özel bir içerik izleyiciye sunuldu. Filmde başlıca rolleri Gael García Bernal, Vicky Krieps ve Rufus Sewell gibi isimler paylaşıyor.

KÜLTÜR-SANAT 21.02.2021, 10:30
“Old” filminden, sinemaseverlere özel bir içerik sunuldu!

Güzel bir tatille her şey keyifle başlamışken, bir anda gerilimin içine düşmek… Bu yaz, sandığımızdan da gerilimli geçecek gibi görünüyor! M. Night Shyamalan, izleyiciye tropikal bir gerilim tadında film vaadediyor. Tropik bir mekanda tatil yapan ve birkaç saatliğine dinlendiklerinde ise, kuytu bir köşedeki plajda hızla yaşlanmalarına neden olduğunu öğrenen aile, tüyler ürpertici bir durumun içine düşüyor. Merakla beklenen ”Old” filminden yeni bir içerik, izleyiciyle paylaşıldı.

Oyuncu kadrosunda uluslararası isimler buluştu

Tüm hayatlarının dakikalar içerisinde bir güne indirgediğini fark eden bir ailenin yaşadıklarını konu edinen film, izleyiciyi gerilim dolu dakikalara sürüklüyor. Filmin uluslararası oyuncu dolu etkileyici kadrosunda; Altın Küre ödüllü oyuncu Gael García Bernal, Vicky Krieps, Rufus Sewell, Leung, Nikki Amuka-Bird, Abbey Lee, Aaron Pierre, Alex Wolff, Embeth Davidtz, Eliza Scanlen, Emun Elliot, Kathleen Chalfant ve ’Jojo Rabbit’  filminden hatırlayacağımız Thomasin McKenzie rol alıyor.

Filmin yönetmenliğini, yapımcılığını ve Pierre Oscar Lévy ile Frederik Peeters’ın çizgi romanından uyarlanan senaryosunun yazarlığını üstlenen M. Night Shyamalan gerçekleştiriyor. Ashwin Rajan ve Marc Bienstock’un yapımcı kadrosunda olduğu filmin idari yapımcılığını ise, Steven Schneider üstleniyor.

Yorumlar (0)