Oğuzhan Koç’un keşfi İbrahim Başaran, Uyuyamam şarkısıyla dinleyicilerle!

Genç sanatçı ve komedyen Oğuzhan Koç, yeni bir genç yeteneği prodüktörlüğünü üstlendi. Genç yetenek İbrahim Başaran, çıkış şarkısı “Uyuyamam” ile müzikseverlerin karşısına çıktı!

KÜLTÜR-SANAT 10.03.2021, 11:32 13.06.2021, 09:54
Oğuzhan Koç’un keşfi İbrahim Başaran, Uyuyamam şarkısıyla dinleyicilerle!

Başarılı şarkıcı Oğuzhan Koç, bu kez müzik piyasasına yeni bir genç yetenek kavuşturdu.  Müzik piyasasına hızlı ve güçlü bir giriş yapan İbrahim Başaran, çıkış şarkısı “Uyuyamam” ile müzikseverlerin karşısına çıktı. Başaran’ın şarkısı, Oğuzhan Koç’un YouTube kanalında yayınlandı.

Çıkış şarkısı çok beğenildi

Oğuzhan Koç’un prodüktör koltuğuna oturduğu albüm çalışmasında, “Uyuyamam” şarkısı başta olmak üzere tüm şarkıların sözü ve müziği  İbrahim Başaran’a ait. Şarkıların aranjeleri ise, başarılı aranjör  Çağrı Telkıvıran tarafından gerçekleştirildi. Çıkış şarkısı “Uyuyamam” , sosyal medyada da oldukça beğenildi.

Ayrıca her hafta Salı günleri Başaran’ın, Oğuzhan Koç’un kanalından albümündeki bir şarkı yayınlanacak. Şarkı, tüm dijital platformlar üzerinden dinlenebiliyor. Ayrıca İbrahim Başaran ve Oğuzhan Koç’un düet yaptığı “Gözlerden Irak” şarkısı da müzikseverlerin karşısına çıktı.

Yorumlar (0)