Ödüllü oyuncular ‘Our Friend’ filminde buluştu!

Bugüne kadar canlandırdıkları rolleriyle konuşulan ve ödüller alan başarılı oyuncular Dakota Johnson, Casey Affleck ve Jason Segel’in buluştuğu “Our Friend” filminin fragmanı yayınlandı!

KÜLTÜR-SANAT 25.11.2020, 12:34 26.11.2020, 09:09
Ödüllü oyuncular ‘Our Friend’ filminde buluştu!

Dünya galasını geçtiğimiz yıl Toronto Uluslararası Film Festivali yani TIFF’te gerçekleştiren, yönetmenliğini Gabriela Cowperthwaite’nin gerçekleştirdiği “Our Friend” filminin fragmanı, geçtiğimiz günlerde paylaşıldı.Our Friends, vizyonda ve dijital platformda aynı anda yayınlanacak.

Yaklaşık 1 yıldır izleyici tarafından merakla beklenen film, hem sinemada viyına girecek hem de dijital platformda yayınlanacak. Yönetmen Gabriela Cowperthwaite, daha önce 2013’de katil balina avı üzerine bir belgesel çekmiş ve BAFTA’DA ‘En İyi Belgesel’ dalında adaylık yakalamıştı. ‘Our Friend’ in senaristliğini ise ‘American Woman’ ve ‘The Dynamiter’ gibi filmlerin de senaryosunu yazan Brad Ingeşsby üstlendi.


Bir Amerika draması olarak yapılan filmde; kanser tanısı konan bir çiftin son zamanlarında onlara destek olmaya karar veren bir adamın hikâyesini izliyoruz. Genç kadın Nicole’a konan kanser teşhisinin ardından sadece 6 aylık bir ömrü olduğu ortaya çıkar. Karısını kaybetme korkusuyla büyük bir yıkım yaşayan Matthew, buhran yaşamaya başlar. Nicole ve Matthew çiftininin en yakın arkadaşları olan Dane, onlara bu kötü zamanlarında destek olmaya karar verir. Çiftin evine taşınan Dane için bu durum, hayal ettiklerinden fazlası olmasına neden olur. Kendi yaşamını bırakan Dane, çiftin ihtiyaçlarını gidermeye, çocuklarına bakmaya ve yemek yapmaya başlar.

Önümüzdeki yıl 22 Ocak’ta hem vizyonda sinemaseverlerle buluşması, hem de “VOD” adlı dijital platformda yayınlanması planlanan filmin dağıtımını ise Roadside Attractions ve Gravitas Ventures üstlenecek.
 

Yorumlar (0)