New Year’s Eve (Yılbaşı Gecesi) İzle, Konusu, Oyuncuları, Fragmanı

2011 yapımı romantik komedi ve yılbaşı temalı filmi “New Years Eve” in konusu, oyuncuları, IMDB puanı ve fragmanı için detayları burada paylaştık…

KÜLTÜR-SANAT 09.01.2021, 17:42
New Year’s Eve (Yılbaşı Gecesi) İzle, Konusu, Oyuncuları, Fragmanı

Kathrerine Fugate tarafından senaryosu yazılan ‘New Year’s Eve’ yani ‘Yılbaşı Gecesi’ filmi, yeni yıl kulaması temalı bir romantik-komedi filmi olarak öne çıkıyor.

Kaçak Gelin ve Özel Bir Kadın gibi filmlerinde yönetmenliğini gerçekleştiren Garry Marshall’ın yönetmenliğini üstlendiği 2011 yapımı filme, John Debney ve Frank Sinatra da müzikleriyle renk katıyor. New Year’s Eve, Halle Berry, Jessica Biel, Jon Bon Jovi, Zac Efron, Sarah Jessica Parker ve Lea Michele gibi yıldız bir kadroya da sahip.

Mike Karz, Wayne Rice, Richard Brener ve Toby Emmerich gibi isimlerin yapım kadrosunda yer aldığı film, Charles Minsky’nin görüntü yönetmenliğinde çekildi.

New Year’s Eve konusu

Yep yeni bir yılın arifesinde hikayesi geçen filmde, New York'ta yaşayan yalnız insanların hayatı kesişiyor. Bambaşka öyküleee sahip insanların yeni yılda yaşadıklarını yansıtan film; Sevgi, umut ve fedakarlık duygularını hatırlatıyor.

Yılbaşı Gecesi, yepyeni bir hayata yeniden başlamaya evet diyebilmek üzerine hikayeler sunuyor. Aynı zamanda ikinci şansın kıymeti de bir kez daha hatırlanıyor.

New Year’s Eve oyuncu kadrosu    

Yıldız bir kadroya sahip olan filmde; Jake T. Austin ‘Seth Anderson’ karakterini, James Belushi ‘Building Super’ karakterini, Halle Berry ‘Nurse Aimee’ karakterini ve Jessica Biel  ‘Tess Byrne’ karakterini canlandırıyor.

Jon Bon Jovi nin ‘Daniel Jensen’ karakteriyle renklendirdiği filmde; Abigail Breslin ‘Hailey Doyle’, Robert De Niro ‘Stan Harris’, Zac Efron ‘Paul’, Sarah Jessica Parker ‘Kate’ ve Lea Michele ‘Elise’ karakterini canlandırıyor.

IMDB’de New Year’s Eve 

IMDB, New Year’s Eve filmine, 10 üzerinden 5,7 puan verdi.

Yaklaşık 56 milyon dolarlık bir bütçeyle çekilen film, 13,019,180 milyo dolarlık bir gişe hasılatı elde etti.

30 Aralık 2011’de ülkemizde vizyona giren film, 7 hafta boyunca vizyonda kaldı. Film, toplamda 681.274 TL hasılat yakaladı.

New Year’s Eve izle

New Year’s Eve Fragmanı
 

Yorumlar (0)