Netflix’ten yeni ‘seri katil’ filmi: ‘The Good Nurse, ne anlatıyor?

İyi Hemşire (The Good Nurse), yönetmen koltuğunda Tobias Lindholm'un oturduğu ve Charles Graeber'in 2013 tarihli aynı isimli kitabına dayanarak Krysty Wilson-Cairns tarafından yazılan bir Amerikan dram ve suç filmidir. Filmin başrollerinde Jessica Chastain, Nnamdi Asomugha, Eddie Redmayne, Noah Emmerich ve Kim Dickens yer alıyor. Peki İyi Hemşire (The Good Nurse) filminin konusu ne, ne anlatıyor? Film ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar…

KÜLTÜR-SANAT 10.09.2022, 11:52 11.09.2022, 12:35
Netflix’ten yeni ‘seri katil’ filmi: ‘The Good Nurse, ne anlatıyor?

The Good Nurse isimli film, dünya prömiyerini 11 Eylül 2022'de Toronto Uluslararası Film Festivali'nde gerçekleştirecek ve 26 Ekim'de Netflix’te yayınlanmadan önce 19 Ekim 2022'de ABD’de belirli sinemalarda gösterime girmesi hedefleniyor. Peki İyi Hemşire (The Good Nurse) filminin konusu ne, ne anlatıyor? Film ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar…

The Good Nurse nedir? Ne zaman yayınlanacak?

Oscarlı oyuncu Eddie Redmayne‘in seri katili canlandırdığı 'The Good Nurse' filminin fragmanı yayınlandı. 26 Ekim’de Netflix’te yayınlanacak olan filmde Redmayne ile başrolleri bir başka Oscar ödüllü oyuncu Jessica Chastain paylaşıyor. 

The Good Nurse’ün konusu ne? Ne anlatıyor?

‘Ölüm Meleği’ olarak tanınan erkek hemşire Charlie Cullen’ın hikayesinin anlatıldığı yapımın konusu şu şekilde: “İyi bir aile babası olarak bilinen ve işinde iyi bir sağlık personeli olan Cullen, 16 yıl New Jersey ve Pennsylvania’daki dokuz hastanede 300’ü aşkın kişinin ölümüne sebep olur. İnsanları öldürme konusundaki saplantısı onu, tarihin en yüksek miktarda kurbana sahip olan seri katillerinden birine dönüştürür.”

Yaşamı tehdit eden bir kalp rahatsızlığıyla mücadele etmek zorunda olan eden bekâr bir anne ve şefkatli bir hemşire olan Amy, yoğun bakım ünitesindeki zahmetli ve zorlu gece vardiyaları sebebiyle duygusal ve fiziksel sınırlarına kadar zorlanmaktadır. Fakat yardım, empatik ve düşünceli bir hemşire olan Charlie Cullen'ın onun biriminde çalışmasıyla gelir. Hastanedeki uzun geceleri paylaşırken, ikisi arasında sadık ve güçlü bir dostluk gelişir ve yıllar sonra Amy, ilk defa kendisinin ve küçük kızlarının geleceğine inanır. Fakat bir dizi gizemli hasta ölümü, baş şüpheli olarak Charlie'yi gösteren bir soruşturma başlatınca, Amy hakikati ortaya çıkarmak için yaşamını ve çocuklarının güvenliğini tehlikeye atmak zorunda kalır.

The Good Nurse ne zaman yayınlanacak?

Eddie Redmayne ve Jessica Chastain ikilisiyle beraber Nnamdi Asomugha, Malik Yoba, Kim Dickens, Alix West Lefler ve Noah Emmerich gibi aktörlerin de oyuncu kadrosunda bulunduğu 'The Good Nurse', 26 Ekim tarihinde Netflix’te gösterime girecek. 

The Good Nurse filminin oyuncuları kimler?

Amy Loughren rolünde Jessica Chastain

Charles Cullen rolünde Eddie Redmayne

Danny Baldwin rolünde Nnamdi Asomugha

Noah Emmerich, Tim Braun rolünde

Kim Dickens

Yorumlar (0)