Netflix’in son dizisi Kulüp, reytingleri alt üst etmeye geldi!  

Popüler dijital yayın platformu Netflix, “Kulüp” isimli yeni Türk dizisiyle izleyicilerinin karşısına çıktı. Henüz birkaç gün önce vizyona giren dizi sosyal medyanın gündeminden düşmezken hikayesi ve oyuncu kadrosu ile gündemde uzun süre kalacak gibi duruyor. 

KÜLTÜR-SANAT 09.11.2021, 13:47 10.11.2021, 11:37
Netflix’in son dizisi Kulüp, reytingleri alt üst etmeye geldi!  

Yönetmenliğini Seray Yüce ve Zeynep Günay Tan’ın üstlendiği Netflix’in yeni Türk dizisi “Kulüp”, 5 Kasım Cuma günü izleyiciyle buluştu. 4 gündür hem dijital yayın platformu hem de sosyal medyanın gündeminde olan dizi, konusu ve oyuncu kadrosu ile kendisinden sıkça söz ettiriyor. 

Konusu 

1950’li senelerin İstanbul’unu anlatması, kıyafetleri, başarılı oyuncu kadrosu, diyalogları ve tiplemeleriyle dikkat çeken Kulüp’ün senaryosu Necati Şahin, Rana Denizer ve Aysin Akbulut tarafından kaleme alındı. 



Şimdiye kadar yalnızca 6 bölümü yayınlanan dizide İstanbul’un sosyo-kültürel hayatı anlatılıyor. 1955 senesinde şehrin en önemli gece kulüplerinden birinde çalışan Matilda, kızı Raşel ile arasında iyi bir ilişki kurmak için çalışır. Fakat Pera’nın belalısı Fıstık İsmet, Raşel’in peşindedir. Matilda, kızı ile yaşadığı zorlu hayata karşın aynı zamanda sanatçı Selin, gece kulübünün sahibi Çelebi ve patronu Orhan’ın egoları ile mücadele etmeye çalışır. 

Kadrosu 

Kendi ayakları üzerinde durmaya çalışan Matilda’nın başından geçenlerinin anlatıldığı Kulüp’ün oyuncu kadrosu da oldukça ilgi çekici. 



Ali Şeker rolünde İştar Gökseven 



Çelebi rolünde Fırat Tanış 



Orhan Şahin rolünde Metin Akdülger 



Raşel Aseo rolünde Asude Kalebek 



Salim Songür rolünde Salih Bademci 



Tasula rolünde Merve Şeyma Zengin 



Fıstık İsmet rolünde Barış Arduç 



Matilda Aseo rolünde Gökçe Bahadır 

Yorumlar (0)