Netflix’in yeni dizisi "Bir Başkadır"ın ilk sezonu yayında!

Dizileri ve filmleri en çok takip edilen dijital platformlardan bir tanesi haline gelen Netflix’te, yeni bir orijinal Türk dizisi daha yayında! Berkun Oya’nın yazıp yönettiği “Bir Başkadır” ın ilk sezonu Netflix’te yayınlandı!

KÜLTÜR-SANAT 17.11.2020, 12:26 17.11.2020, 14:46
Netflix’in yeni dizisi "Bir Başkadır"ın ilk sezonu yayında!

Türkiye pazarına yavaş yavaş başarılı projelerle yayılan Netflix, yeni bir orijinal dizisini daha yayınladı. “Hakan Muhafız”, “Atiye”, “Rise of Empires: Ottoman” ve “Aşk: 101” dizileri ile “Yarına Tek Bilet” filminin izlenme başarıları konuşulmaya devam ederken, yönetmenliğini ve senaristliğini Berkun Oya’nın gerçekleştirdiği “Bir Başkadır” dizisi de bugün yayınlandı!



8 bölümden oluşan ilk sezonu yayınlanır yayınlanmaz iyi bir izlenme yakalayan “Bir Başkadır” da başlıca rolleri; uzun zamandır ekranlardan uzak olan sevilen oyuncu Öykü Karayel, şu sıra “Menajerimi Ara” dizisinde rol alan Fatih Artman, son olarak “Hakan Muhafız” dizisinde rol alan Funda Eryiğit, “Medcezir” dizisindeki rolüyle sevilen Defne Kayalar, “Sen Çal Kapımı” dizisinin sevilen oyuncusu Bige Önal, reytingleri alt üst eden “Kırmızı Oda” da rol alan Tülin Özen ve son olarak rol aldığı “Küçük Şeyler” filmindeki rolüyle bir çok festivalden ödül alan başarılı oyuncu Alican Yücesoy paylaşıyor! Ayrıca dizide Nesrin Cavadzade, Derya Karadaş, Gökhan Yıkılkan ve Settar Tanrıöğen gibi oyuncular da rol alıyor.

Berkun Oya’nın 2007 yapımı “İyi Seneler Londra” filminden sonra, yönetmeliğini üstlendiği ilk dizi olan “Bir Başkadır” ı merak edip izlemek isteyenler için konusu şu şekilde:

İstanbul’un cıvıl cıvıl renkli hayatında, enteresan bir şekilde yolları kesişen ve birbirlerinden bambaşka karakterlerde, sosyo-ekonomik düzende ve hayatlarda olan bir grup insana odaklanıyoruz. Bu insanlar birbirleriyle tanıştıktan sonra acaba yep yeni bir yolda mı yürüyecektir, yoksa geçmişlerinde yaşadıkları kötü olaylarla hesaplaşmak zorunda mı kalacaktır?

Yorumlar (0)