Netflix’in ikinci yerli filmi “9 Kere Leyla” dan ilk fragman paylaşıldı!

Yönetmenliğini Ezel Akay’ın üstlendiği, Mart ayında vizyona girmesi planlanan ancak Koronavirüs salgını nedeniyle sinemaların kapanmasıyla belirsiz olan “9 Kere Leyla” filminin Netflix’te yayınlanacağı açıklanmıştı. 4 Aralık 2020’de yayına girecek olan filmin fragmanı yayınlandı!

KÜLTÜR-SANAT 18.11.2020, 10:32 24.11.2020, 11:32
Netflix’in ikinci yerli filmi “9 Kere Leyla” dan ilk fragman paylaşıldı!

“Neredesin Firuze”, “Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü?”ve “7 Kocalı Hürmüz” gibi Türk sinemasının kültleşmiş filmlerine imza atan başarılı yönetmen Ezel Akay’ın yeni filmi “9 Kere Leyla” dan haber var! Son olarak Blu Tv’de yayınlanan “Yarım Kalan Aşklar” dizisinde oyuncu olarak gördüğümüz ve “Osman Sekiz” ile “Zeki Müren Öpücüğü” filmleri de merakla beklenen Ezel Akay’ın, geçtiğimiz yıl çekimlerini gerçekleştirdiği “9 Kere Leyla” filmi geçtiğimiz Mart ayında vizyona girecekti. Ancak yeni tip Koronavirüs salgını nedeniyle sinemalar kapanınca, filmin vizyonu iptal olmuştu. Aradan geçen aylar sonunda filmin ne olacağı netlik kazandı.
 


 

9 Kere Leyla, Netflix Orijinal Filmi olarak yayınlanacak!


Netflix’in düzenlediği basın toplantısınde yeni Türk projeleri duyurulmuş, bunlardan bir tanesinin de “9 Kere Leyla” olduğu açıklanmıştı. “9 Kere Leyla” 4 Aralık 2020’de Netflix’te yayınlanacak. 


Netflix Orijinal Filmi olarak yenilenen 9 Kere Leyla’da başlıca rolleri; usta ‘Emmy’ ödüllü oyuncu Haluk Bilginer, komedinin usta oyuncularından Demet Akbağ, sevilen oyuncu Elçin Sangu, rol aldığı “Küçük Şeyler” filmindeki rolüyle bir çok festivalden ödül alan başarılı oyuncu Alican Yücesoy ve başarılı oyuncu Fırat Tanış başrolleri paylaşıyor. Filmde diğer rolleri ise Hakan Eke, Emre Kıvılcım, İhsan Ceylan, Kerime Obenik, Bimen Zarlar, Hasan Eflatun Akay ve Bertan Çelikkol gibi isimler canlandıracak.


Bir evlilik, iki aşk ve üç bela… Yıllardır mutlu bir evlilik yaşayan Adem ve Leyla, Adem’in kalbini evlilik terapisti Nergis’e kaptırmasıyla çatırdar. Metresi Nergis için 20 yıllık evliliğini bitirmek isteyen Adem’in işi, o kadar kolay değildir. Çünkü mal varlıklarının hepsi eşi Leyla’nün üzerinedir. Ayrıca Adem’in başı; antika el yazmasının peşinde olan Mahdum Bey ve avukat Haris ile de beladadır.


Leyla’yı kendinden uzaklaştırmak için çaba sarf eden Adem bunda başarılı olamaz. Bir çare bulamazsa Nergis’i tamamen kaybedeceğini anlayan Adem, Leyla’yı öldürmeye karar verir. 9 farklı yol deneyecek olan Adem’in işi, oldukça zor olacaktır…
İşte Netflix’te yayınlanacak “9 Kere Leyla” filminin fragmanı:


 

Yorumlar (0)