Netflix'te bir Türk dizisi daha!

Netflix paylaştığı bir video ile yeni Türk dizisi "50m2"yi duyurdu. 2020 yılı içinde izleyiciyle bir araya gelecek dizinin yapımcılığını BKM üstleniyor.

KÜLTÜR-SANAT 15.01.2020, 17:30
Netflix'te bir Türk dizisi daha!

Dünyanın en popüler dizi ve film platformu olan Netflix, Burak Aksak ve Selçuk Aydemir’in beraber hazırlayacağı yeni dizisi "50m2"yi bir video paylaşarak duyurdu.

Yapımcılığını BKM'nin üstlendiği yeni Türk dizisi kara mizah türünde olacak ve 8 bölümden oluşacak.

Ünlü isimler çalışmaya başladı

Senaryosunun "Leyla ile Mecnun"un senaristi olan Burak Aksak'a emanet edildiği, "Kardeş Payı", "İşler Güçler" gibi işlerle bilinen ünlü isim Selçuk Aydemir'in de yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin dizinin çekimleri başladı. 

Webtekno’da yer alan habere göre, 8 bölümden oluşacağı söylenen "50m2" dizisinin oyuncu kadrosunda Aybüke Pusat, Cengiz Bozkurt, Engin Öztürk, Kürşat Alnıaçık, Yiğit Kirazcı, Tuncay Beyazıt, Özgür Emre Yıldırım, Hasan Yalnızoğlu, Tuğçe Karabacak ve Murat Kılıç gibi isimler bulunuyor.

Dizinin konusu ne olacak?

Dizi, Gölge isimli gizemli bir tetikçinin öyküsünü konu alıyor. Gölge, karanlık âlemlerde ün salmış bir isimdir fakat babası gibi gördüğü Servet, gizemli tetikçiyi arkasından vurur. Tetikçi, yaşadıklarından kaçtığı esnada kendini 50 metrekare büyüklüğünde bir terzi dükkânında bulur. Bir süre bu dükkâna sığınan Gölge'yi mahalleli görür ve işler hiç beklenmedik yerlere doğru sürüklenir.

Yorumlar (0)