Müslüm Gürses’in “Mahzendeki Şarkıları” gün yüzüne çıkıyor

Arabesk müziğin babası olarak bilinen Müslüm Gürses'in yaşamını yitirmesinin sonrasında bu zamana kadar ortaya çıkarılmamış şarkıları, "Mahzendeki Şarkılar" albümü çerçevesinde sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

KÜLTÜR-SANAT 08.08.2022, 17:44 09.08.2022, 15:09
Müslüm Gürses’in “Mahzendeki Şarkıları” gün yüzüne çıkıyor

Türkiye'de korsan albümü en fazla çıkarılan isimlerden birisi olan Müslüm Gürses'in bu sebepten dolayı gizlenmiş şarkıları, Elenor Müzik arşivinden çıkarılmaya başlandı.

“Bir Canım Kaldı” dijital platformlara açıldı

"Mahzendeki Şarkılar" albümü içerisinde bulunan "Bir Canım Kaldı" isimli şarkı, bütün dijital alanlar üzerinden insanların beğenisine sunuldu. Bu şarkının piyasaya sürülmesinin ardından Elenor Müzik'in sahibi Muhteşem Candan açıklamada bulundu.

Candan, “Müslüm Gürses, Elenor Müzik adına oldukça büyük bir şans, böyle bir yıldız ile çalışma imkânı herkese nasip olmaz. Müslüm Gürses ve Elenor'un yol arkadaşlığı 40 sene kadar uzun bir zaman boyunca sürdü. Toplamda 50 albüme beraber çalıştık” dedi.

Kalan şarkılar için müjdeli haber geldi

Müslüm Gürses’in en fazla korsan albümü çıkarılan ünlü olduğunu aktaran Candan, “Biz korsan albüm durumundan dolayı bazı albümleri çıkarmadık. Elenor Müziğin arşiv kısmında 10 adet albüm ve toplamda 100 eser duruyor. Bu şarkılar içerisinden ilk üçünü 'Mahzendeki Şarkılar' ismi ile piyasaya çıkardık. Şu an geride yedi albümü kaldı. Onları da ilerleyen günlerde sevenleriyle bir araya getireceğiz” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)