Monica Bellucci, Türk seyircisinin karşına çıkacak

'Maria Callas: Mektuplar ve Anılar', dünya çapında ünlü İtalyalı oyuncu Monica Bellucci'nin performansı ile 14 Aralık tarihinde Zorlu PSM Turkcell Sahnesi'nde oynanacak.

KÜLTÜR-SANAT 14.10.2021, 01:28 14.10.2021, 17:44
Monica Bellucci, Türk seyircisinin karşına çıkacak

Yunanistan asıllı soprano Maria Callas'ın Tom Volf tarafından kağıda dökülen 'Maria by Callas' adlı kitabından yine kendisi tarafından tiyatroya uyarlanan 'Maria Callas: Mektuplar ve Anılar', dünya çapında ünlü İtalyan oyuncu Monica Bellucci'nin performansı ile 14 Aralık tarihinde Zorlu PSM Turkcell Sahnesi'nde izleyicilerle buluşacak.

Bellucci, çiçeği burnunda projesi olan 'Lettres et Memoires by Maria Callas' okumalarını canlandıracak.

Maria'nın hikayesini anlatacak

Efsanevi sopranonun unutulmaz eserini kusursuz bir şekilde yorumlayacak olan İtalyalı oyuncunun performansı ile izleyici karşına çıkmaya gün sayan 'Maria Callas: Mektuplar ve Anılar', Callas'ın ününün ötesinde yalnızca Maria olarak aslında nereden geldiğini, kim olduğunu, ünü hangi zorluklarla elde ettiğini, aşklarını ve dostluklarını aktarıyor.

İtalyalı yıldızın hayat verdiği 'Maria Callas' performansının biletlerine ise çok yakın bir zamanda online (çevrim içi) platformlar üzerinden erişilebilecek.

Yorumlar (0)