Mini dizide başkakan Boris Johnson’a, Kenneth Branagh hayat verecek!

Salgın sürecinin ilk fırtınalı günlerini konu edinecek olan “This Sceptred Isle” adlı mini dizi hakkında detaylar netleşiyor. Dizide İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ı canlandıracak olan oyuncu ise, Kuzey İrlandalı aktör Kenneth Branagh olarak belirlendi!

KÜLTÜR-SANAT 25.01.2021, 11:51 25.01.2021, 15:07
Mini dizide başkakan Boris Johnson’a, Kenneth Branagh hayat verecek!

Koronavirüs salgınının fırtınalı ve zor geçen ilk sürecini 5 bölümde anlatmayı hedefleyen “This Sceptred Isle” dizisi hakkında detaylar netleşiyor! Salgın sürecinin önemli aktörlerinden bir tanesi haline gelen İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ı canlandıracak oyuncu belli oldu. Mini dizide Johnson'ı, Kuzey İrlandalı aktör ve yönetmen Kenneth Branagh canlandıracak.

Kenneth Branagh’ın “Boris Johnson” performansı merakla bekleniyor

En son Christopher Nolan'ın pandemi öncesi merakla beklenen, ancak beklenti karşılayamayan filmi Tenet'te ‘Sator’ karakteri ile izlediğimiz Kenneth Branagh’ın, mini dizide İngiltere Başbakanı Boris Johnson'a nasıl hayat vereceği de merak konusu oldu. Michael Winterbottom'un yönetmenliğini üstleneceği dizi, İngiltere'nin siyasi tepkisi ve İngiliz hükümetinden röportajlardan ve tanıklıklardan da ilham alacak. Revolution Films’in yapımcı olacağı “This Sceptred Isle” dizisinin, 2021 yılı içerisinde yayınlanması planlanıyor.
 



Bugüne kadar bir çok filde rol alan ve yönetmen koltuğuna da geçen ünlü Kuzey İrlandalı sanatçı Kenneth Branagh, 1996 yapımı “Hamlet” ile oldukça beğeni toplamıştı. Yönetmenliğini üstlendiği “Tho”, “Ölümcül Oyun”, “Sindirella” ve “Doğu Ekspresinde Cinayet” gibi filmler, sinema tarihinin untulmazları arasında yer aldı. “Doğu Ekspresinde Cinayet” filminde aynı zamanda rol de alan Branagh, ayrıca “Wallander” dizisi, “Harry Potter ve Sırlar Odası”, “Çit”, “El Dorado Yolu” ve “The Lady's Not for Burning” gibi filmlerdeki rolleriyle de hatırlanıyor.

Yorumlar (0)