Michael Jackson filmi geliyor: Başrolde yeğeni var

Michael Jackson'ın hayatının fazla bilinmeyen yönlerinin yansıtılacağı biyografi türündeki filmin çekimlerine bu yıl başlanacak. Pop yıldızının hayatını anlatacak filmin yönetmen koltuğunda Antoine Fuqua oturacak. Filmde amcası Michael Jackson'ı canlandıracak olan Jaafar Jackson, Twitter'dan paylaşım yaparak haberi duyurdu.

KÜLTÜR-SANAT 31.01.2023, 13:14 02.02.2023, 09:11 Hakan Öksüz
Michael Jackson filmi geliyor: Başrolde yeğeni var

ABD'li pop müzik efsanesi Michael Jackson, 2009 yılında hayatını kaybetmişti. Ünlü şarkıcının ölümü, hayranlarını yasa boğmuştu. Hakkında çıkan çocuk tacizi iddiaları nedeniyle hedef tahtasına oturtulan Michael Jackson'ın hayatı didik didik edilmişti.

Ünlü pop şarkıcısının hayatını anlatacak biyografi türündeki bir filmin çekimlerinin bu yıl başlayacağı kaydedildi. Filmde Michael Jackson'a hayat verecek isim de netleşti. Edinilen bilgilere göre Jaafar Jackson, filme amcası Michael Jackson'ı canlandıracak. 

Jaafar Jackson, haberi böyle duyurdu

Haberi Twitter'da duyuran 26 yaşındaki Jaafar Jackson, amcasının Jourdynn Jackson tarafından çekilen fotoğrafını, "Michael Amcamın hikayesini hayata geçirmekten onur duyuyorum. Dünyanın her yerindeki tüm hayranlara sesleniyorum, yakında görüşürüz." notuyla paylaştı. 

Yönetmen koltuğunda Antoine Fuqua oturacak

Michael Jackson'ın ağabeyi Jermaine Jackson'ın oğlu olan 26 yaşındaki Jaafar Jackson'ın, ailenin diğer üyeleri gibi küçük yaşlardan bu yana dans ve müzikle haşır neşir olduğu kaydedildi. Filmin yönetmenliğini Antoine Fuqua'nın üstleneceği kaydedildi. Lionsgate yapım şirketi, filmle birlikte ünlü popçunun hayatının fazla yansıtılmayan yönlerinin açığa çıkacağını aktardı.

Yorumlar (0)