Metin Hara, Türkiye’de ilk kez interaktif içsel yolculuk romanı çıkardı!

Sevilen yazar Metin Hara, yaklaşık beş yıldır üzerine çalıştığı romanı ‘Rüzgar ve Karahindiba’yı okuyucularıyla buluşturdu. Yeni bir deneyimi okuyucuya sunacak olan Hara, romanının interaktif içsel yolculuk romanı olduğunu ve Türkiye’de bunun bir ilk olduğunu söyledi. 

KÜLTÜR-SANAT 27.04.2021, 12:43 28.04.2021, 09:32
Metin Hara, Türkiye’de ilk kez interaktif içsel yolculuk romanı çıkardı!

‘Aşkın İstilası’ ve ‘İyiliğin Hali’ kitap serileriyle roman dünyasında ilginç bir yön yakalayan sevilen yazar Metin Hara, yeni romanını okuyucularıyla buluşturmaya hazırlanıyor. Dünyaca ünlü model Adriana Lima ile yaşadığı aşkla bir dönem gündemde olan Hara, yeni romanının adını ‘Rüzgar ve Karahindiba’ olarak açıkladı. Yeni kitabında eşsiz ve yepyeni bir deneyim sunacak olan Hara, aşkın ve masumiyetin karanlığa meydan okuyacağını ve böylece uyanışın başlayacağını söyledi. 



Kitap içerisinde QR kodlar yer alıyor

Romanın romanının interaktif içsel yolculuk romanı olduğunu söyleyen Metin Hara, romanın bu özelliğiyle Türkiye’de bir ilk olduğunu da sözlerine ekledi. Hara’nın yeni romanı ‘Rüzgar ve Karahindiba’, okuyucuya da seçim yapma imkanı sunarken, kitap boyunca ana karakterler de içsel birer dönüşüme uğruyorlar. Karakterlerin dönüşümleri esnasında sayfalarda, QR kodlar yer alacak. Telefona okutulacak olan bu kodlar, okuyucu karşısına bambaşka videolar çıkaracak. Böylece seçim yapılan yolların pratik uygulamaları da okuyucularla buluşacak.



Kitabı okuyan okuyucular, umudun ve aşkın kalplerde renklenmesine şahit olacaklar. Ayrıca pandemi döneminde okuyucunun kalbine adeta baharı aşılaması yaşayacak olan okuyucular, insanların hayalleri üzerine sorular da soracak. Hayallere kavuşunca dünyanın en mutlu insanı olup olunamayacağını, yolda yaşanacak dönüşümler ve çocukluk masumiyetinin yoldaki masumiyet pusuları üzerine sorgulamalar yapılacak.

Yorumlar (0)