Merakla beklenen “Şeref Bey” dizisinin afişi yayınlandı!

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu dijital platform “Exxen” in ilk orijinal dizisi “Şeref Bey” in afişi yayınlandı. Komedi dizisinin yönetmenliğini Onur Ünlü üstlenirken, Haluk Bilginer, Songül Öden ve Şükran Ovalı gibi isimler başrolleri paylaşıyor.

KÜLTÜR-SANAT 19.12.2020, 18:25 20.12.2020, 18:37
Merakla beklenen “Şeref Bey” dizisinin afişi yayınlandı!

Yakında yayına başlayacak olan ve Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu dijital platform Exxen, haberleri gelen yeni projeleriyle izleyicide heyecan yaratmaya başladı bile. Sihirli Annem dizisinin de yeniden Exxen için çekilmesiyle, Exxen’in ilk projesinden resmi bir haber geldi.
 



2021 yılı itibariyle ilk duyurusu yapılacak olan Exxen’in ilk orijinal dizisi “Şeref Bey” in posteri yayınlandı. Absürt komedi tadındaki dizinin yönetmenliğini ise Onur Ünlü üstleniyor. Most Production imzalı dizide “Ölümlü Dünya” ve “Cinayet Süsü” ile sinema sektöründe başarılı yönetmenlerden bir tanesi olan ve “Nuh Tepesi” filmindeki rolüyle ödül alan oyuncu Ali Atay ise, senaryo konseptini gerçekleştirdi.
 




Hayatı bir an da kaosa dönen Şeref’in hikayesini anlatacak olan dizide Haluk Bilginer, Devrim Yakut  Songül Öden, Şükran Ovalı, Ertan Saban, Ecem Uzun, Ahmet Rıfat Sungar ve Serhat Kılıç gibi oyuncular rol alıyor. Dizide rol alan Devrim Yakut, Songül Öden ve Şükran Ovalı, “Ekşi Elmalar” filminden sonra ikinci kez aynı projede bir araya gelmiş oldu.

Exxen’e yepyeni orijinal içerikler hazırlanıyor!


Exxen’de yayınlanacak ‘Sihirli Annem’ ve ‘Hükümsüz’ gibi dizilerin çekimleri de başladı. Tolga Çevik'in yeni komedi programı, Feyyaz Yiğit komedi projesi, Hasan Can Kaya imzalı Konuşanlar ve Zehirli Çiçekler, Vahşi Şeyler, Dadı, Eziklerin Savaşı ve Yaş 17 dizileri içinde hazırlıklar tam gaz devam ediyor.
 

Yorumlar (0)