Merakla beklenen dizi Babil'de kimler oynuyor?

Birbirinden başarılı oyuncuları kadrosunda toplayan Star TV'nin yeni dizisi Babil'in izleyiciyle buluşmasına 10 gün kaldı. Peki, Babil'de izleyiciyi hangi karakterler bekliyor?

KÜLTÜR-SANAT 07.01.2020, 17:37
Merakla beklenen dizi Babil'de kimler oynuyor?

Star TV'de ekrana gelecek olan, heyecanla beklenen dizi Babil'in oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü ve başarılı isim yer alıyor. Bu ünlü isimlerin nasıl karakterlere hayat vereceği ise merak konusuydu.

Halit Ergenç - İrfan

Başarılı oyuncu Halit Ergenç, ekonomi profesörü bir babayı canlandıracak. 7 yaşında, Deniz isminde bir oğlu olan İrfan karakteri, oğlu için her türlü fedakârlığı yapmaya hazır. İrfan karakteri idealist, zeki, duyarlı ve vicdanlı bir profil çiziyor.

Ozan Güven - Egemen

İrfan'ın en yakın dostu olan Egemen'i ünlü oyuncu Ozan Güven canlandıracak. İrfan'ın çocukluk arkadaşı olan Egemen İrfan'ın aksine şeytan tüylü ve fırsatçı bir karakter. Adeta her devrin adamı, hayatı hep uçlarda yaşıyor.

Aslı Enver - Ayşe

İrfan'ın zor bir anında karşısına çıkan genç kadın Ayşe'ye Aslı Enver hayat verecek. Süleyman isimli iş adamının asistanı olan Ayşe karakteri dürüst, merhametli, akıllı ve samimi bir karakter olarak izleyici karşısına çıkacak.

Birce Akalay - İlay

İrfan'ın eski aşkı olan İlay karakteri Birce Akalay ile hayat bulacak. İlay, Süleyman karakterinin sevgilisi, sofistike ve mesafeli bir profil çiziyor.

Nur Fettahoğlu - Eda

İrfan'ın eşi olarak ekrana gelecek olan Eda karakterini güzel oyuncu Nur Fettahoğlu canlandıracak. Eda, tutkulu ve entrikacı bir kadın. Çok iyi bir anne ve dost olan Eda, tehlikeli de bir düşman.

Mesut Akusta - Süleyman

Mesut Akusta'nın hayat vereceği Süleyman karakteri, oldukça karanlık bir yanı olan bir iş adamı. Eskiden tefecilik yapmış olan Süleyman, İlay'a deli gibi âşık. Onu karanlık ve tehlikeli kılan özellikleri ise hırslı, zeki, acımasız ve saplantılı olması.

Babil, 17 Ocak 2020'de ekranlarda yerini alacak.

Yorumlar (0)