Melek Mosso’nun bir konseri daha iptal edildi

Geçtiğimiz günlerde Isparta’da yapılması planlanan konseri iptal edilen Melek Mosso’nun bir başka şehirdeki konseri de valilik kararıyla iptal edildi. 

KÜLTÜR-SANAT 01.06.2022, 14:08 02.06.2022, 11:20
Melek Mosso’nun bir konseri daha iptal edildi

Isparta’daki konseri iptal edilen ve 10 Haziran’da Kocaeli’nde sahneye çıkmaya hazırlanan şarkıcı Melek Mosso’ya bir kötü haber de Kocaeli Valiliği’nden geldi. Kocaeli Valiliği, 1 Haziran’dan itibaren geçerli olacak olan ‘ormanda konaklama yasağı’ sebebiyle Melek Mosso’nun da sahne alacağı Full Fest Gençlik Festivali'nin iptal edildiğini duyurdu. 

Kocaeli Valiliği festivali yasakladı

Full Fest Gençlik Festivali, bu sene 10-12 Haziran tarihleri arasında Kandıra Seyrek Plajı’nda yapılacaktı. Festival kapsamında Melek Mosso’nun yanı sıra Sagopa Kajmer, Can Ozan ve Emir Can İğrek gibi ünlü isimler de sahne alacaktı. Geçtiğimiz aylarda orman yangınlarını önlemek amacıyla yaz sezonunda uygulanacak olan tedbirleri açıklayan Kocaeli Valiliği, kentte 1 Haziran’dan itibaren ormanlarda konaklama yasağının başlayacağını duyurmuştu.   

Isparta konserinin ardından Kocaeli konseri de iptal edildi

Son günlerdeki açıklamalarıyla sık sık gündeme gelen Melek Mosso’nun Isparta konserinin ardından bir konseri daha iptal edilmiş oldu. Mosso’nun Isparta’da planladığı konser, ‘ahlaksızlığı teşvik ediyor’ gerekçesiyle iptal edilmişti. Bir başka konserinde de açıklamaları ve el hareketleri ile gündem olan Mosso, uzun süre sosyal medyada tartışılmıştı. 

Yorumlar (0)