Mahsun Kırmızıgül yazıp yönetti: İşte "Prestij Meselesi..."

Mahsun Kırmızıgül'ün "Prestij Meselesi" filminin galası yapıldı. Yarın sinemalarda seyirciyle buluşacak filmin galasına çok sayıda ünlü isim katıldı. İşte filmin oyuncu kadrosu...

KÜLTÜR-SANAT 02.02.2023, 17:01 03.02.2023, 14:44 Hakan Öksüz
Mahsun Kırmızıgül yazıp yönetti: İşte "Prestij Meselesi..."

Mahsun Kırmızıgül tarafından yazılıp yönetilen "Prestij Meselesi" filmi, 3 Şubat Cuma günü gösterime girecek. Filmin galası İstanbul'da yapıldı. Filmin umutsuzluk ortamındaki Türkiye'ye çok iyi geleceğini söyleyen Kırmızıgül, "Bu hikaye yıllar önce yaşandı. Yani gerçek bir hikaye. Benim için asla eskimeyecek bir hikaye." ifadelerini kullandı.

Filmin kadrosunda kimler var?

Filmin kadrosunda Erkan Petekkaya, Engin Hepileri, Şebnem Bozoklu, Ali Sürmeli, Melisa Döngel, Nursel Köse, Biran Damla Yılmaz, Aslıhan Güner ve Eser Yenenler gibi isimler yer alıyor. Filmin bir alışveriş merkezinde gerçekleştirilen galasına Demet Akalın ve Haluk Levent'in yanı sıra pek çok ünlü isim de katıldı. 

Kırmızıgül: "Bu bizim başımıza gelen gerçek bir hikaye"

Filmin senaristi ve yönetmeni Mahsun Kırmızıgül, filmde anlatılan hikayenin; kendisinin, Haluk Levent'in, Özcan Deniz'in ve Hilmi Topaloğlu'nun başına gelen gerçek bir olaydan beyazperdeye uyarlandığını kaydetti. Kırmızıgül, filmin 3 Şubat Cuma günü Türkiye'nin yanı sıra Avrupa, Azerbaycan ve Orta Doğu'da gösterime gireceğini kaydetti.

Film mahkemelik olmuştu

Mahsun Kırmızıgül'e dava açan Hilmi Topaloğlu'nun oğlu Volkan Topal, filmin babasının itibarını zedelediğini iddia etmişti. Davanın duruşması önceki günlerde görülmüş, mahkeme heyeti erteleme kararı vermişti. Mahsun Kırmızıgül'e dava açan kardeşi Volkan Topal'a tepki gösteren Okan Topaloğlu, "Film çıkınca sen de 20 sene sonra ortaya çıkıyorsun, utanmaz adam. 20 yıldır neredeydin? Yeğenin oldu, haberin var mı?" ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar (0)