Mabel Matiz, yepyeni bir albümle müzikseverlerle buluşuyor!

Türk pop müziğinin başarılı isimlerinden Mabel Matiz, beşinci albümüyle müzikseverlerin karşısına çıkıyor. Albümden ilk tekli çalışma “Kahrettim” ise, daha önce şarkıcının hayranlarıyla buluşacak.

KÜLTÜR-SANAT 10.03.2021, 10:31 10.03.2021, 16:45
Mabel Matiz, yepyeni bir albümle müzikseverlerle buluşuyor!

Beşinci albümüyle sevenlerinin karşısına çıkacak olan Türk pop müziğinin yenilikçi şarkılarına sahip isimlerinden Mabel Matiz, albümden ilk teklisi “Kahrettim” i öncelikli olarak müzikseverlerin beğenisine sunacak. Cuma günü yayınlanacak olan klipten tanıtım yayınlandı.

Kahrettim, güçlü bir duygusal anlatım taşıyor

Kahrettim şarkısının sözü ve müziği ise, Mabel Matiz’e ait. Güçlü bir duygusal anlatıma sahip olan şarkı, güncel ses deneyimiyle beraber dinleyeni hemen yakalarken, midtempo bir şehir şarkısı olarak müzikseverlerin karşısına çıkacak. Flytones tarafından ve Da Poet’in de katkılarıyla tamamlanan şarkının prodüksiyonu; “itiraf”, “kabul” ve “vazgeçiş” gibi içsel temaları işliyor.



İnsanın kırılgan deneyimlerin altında yatan hem güçlü hem dönüştürücü potansiyeli de belli eden şarkı, synth pop ve heavy synth gibi türleri de içinde barındırıyor. Şarkının klibinin yönetmenliğini ise, Almanya’nın çıkış yapan yönetmenlerinden Mirza Odabaşı gerçekleştirdi. Berlin ve İstanbul’da çekilen klip, 5 gün içerisinde tamamlandı. Klipte Mabel Matiz başta olmak üzere çeşitli sanatçıların performanslarına, günlük hayatın içinden hikayelere ve yoğun şehir görüntüleriyle renklendirildi.

Yorumlar (0)