Lady Gaga, 'Bullet Train'in oyuncu kadrosuna katıldı

Gerilim ve aksiyon türündeki 'Bullet Train'in oyuncu kadrosuna her geçen gün yeni bir isim dahil oluyor. Geçtiğimiz günlerde Michael Shannon'ın kadroya katıldığı haberlerinin gelmesinden sonra, bu kez yıldız müzisyen ve oyuncu Lady Gaga'yı Bullet Train'de izleyeceğimiz resmi olarak duyuruldu.

KÜLTÜR-SANAT 22.11.2020, 00:56 23.11.2020, 17:31
Lady Gaga, 'Bullet Train'in oyuncu kadrosuna katıldı

'A Star Is Born' ile büyük bir başarı elde edip Oscar sahibi olan Lady Gaga, Bullet Train'in oyuncu kadrosuna dahil oldu. David Leitch'in yönetmen koltuğuna oturacağı Bullet Train'de Lady Gaga'nın rolü henüz netlik kazanmış değil. Bullet Train, Maria Beetle'ın kitabından uyarlanarak beyaz perdeye uyarlanıyor. Kitap, Tokyo'dan Morioka'ya giden bir trende yaşanan olayları konu ediniyordu. Trende Japon yeraltı dünyasının mafyaları tek bir trende bir araya geliyor. Yaklaşık olarak 3 saat süren yolculukta tehlikeli suçlular birbirleriyle devamlı olarak çatışmaya girerler. Tren ulaşması gereken istasyona vardığında kimin sağ çıkacağı ise büyük bir merak konusu olacaktır.

Brad Pitt ve David Leitch yeniden buluştu

Bullet Train'in yıldızı Brad Pitt olacak. Böylelikle Brad Pitt ve David Leitch 6. kez birlikte aynı projede bulunmuş olacaklar. İkili ilk kez David Fincher imzalı Fight Club filminde birlikte çalışmıştı. Bullet Train'in oyuncu kadrosunda ayrıca Joey King, Aaron Taylor Johnson, Brian Tyree Henry, Zazie Beetz, Masi Oka ve Andrew Koji gibi isimler yer alacak.  Aaron Taylor Johnson, Bullet Train'de Brad Pitt ve Joey King'in yanında çalışan dört suikastçiden biri olacak. Öte yandan, Michael Shannon için de katillerden biri olacağı iddia ediliyor. Fakat diğer oyuncuların hangi karakterlerle karşımıza çıkacağı şu an için bilinmiyor.

Filmin senaryosunu kitaptan uyarlayan isim ise Zak Olkewicz oldu. Olkewicz, Işıklar Sönünce filminin yapımcılığını üstlenmesiyle tanınan bir isim.





Yorumlar (0)