Korku filmi “Sacrifice” ın fragmanı yayınlandı!

Efsane yazar Lovecraft’tan ilham alan ve ressam Paul Kane’den hikayesinden uyarlanan “Sacrifice” filminin fragmanı paylaşıldı!

KÜLTÜR-SANAT 10.01.2021, 15:57 11.01.2021, 09:52
Korku filmi “Sacrifice” ın fragmanı yayınlandı!

Ressam Paul Kane’den hikayesini alan ve efsane yazar H.P. Lovecraft'ten ilhamlanarak ortaya çıkan “Sacrifice” filminden ilk fragman paylaşıldı. Dünya prömiyerini korku filmleri festivali olan FrightFest’te gerçekleştiren film, Andy Collier ve Toor Mian tarafından yönetildi.

Isaac ve Emma’nın, korku dolu yolculuğu

25 yıldır boş ve terkedilmiş olan, fakat farklı tarikatlar ve metafizikle çevrilen bir yerde geçen filmin, 5 Şubat 2021 tarihinde VOD yayınlanması planlanıyor. Isaac ve eşi Emma’nın tuhaf bir korku hikayesiyle karşılaşmalarına değinen filmde; Barbara Crampton, Ludovic Hughes, Sophie Stevens, Lukas Loughran ve Johanna Adde Dahl gibi oyuncular rol alıyor.

Annesini kaybettikten sonra Isaac, miras işlemleri nedeniyle doğup büyüdüğü Norveç adasındaki evlerine gider. Yanına hamile olan karısı Emma’yı da alan Isaac, beklenmedik işlerle uğraşır. Bu ziyaretle birlikte, Isaac’ın geçmişine ait karanlık sırlar ortaya çıkmaya başlar. Bir anda tehlikeli bir tarikatla karşılaşan Isaac ve Emma, bir anda bir kabusun içine düşer.
 

Yorumlar (0)