Köprüde Buluşmalar kapsamında, “Diziler” için de başvurular başladı!

IKSV tarafından İstanbul Film Festivali bünyesinde düzenlenen ‘Köprüde Buluşmalar’ projesi kapsamında, “Diziler” atölyesine de başvurular başladı. Atölye, TRT katkısıyla düzenleniyor.

KÜLTÜR-SANAT 28.01.2021, 17:22 29.01.2021, 09:16
Köprüde Buluşmalar kapsamında, “Diziler” için de başvurular başladı!

İstanbul Kültür Sanat Vakfı tarafından düzenlenen İstanbul Film Festivali kapsamında düzenlenen “Köprüde Buluşmalar”, Türkiye’den ve komşu ülkelerdeki film yaratıcılarını bir araya getiriyor. Uluslararası sektör profesyonellerinin bir araya  geldiği bir başka atölyeye daha imza atan Köprüde Buluşmalar kapsamında bu kez, “Diziler” için bir atölye düzenlenecek.

Atölyeye son başvuru tarihi: 17 Şubat

Türkiye’den geliştirme aşamasındaki dizilerin üretim ve uluslararası ortak yapım potansiyellerini geliştirme amacı güden atölye, TRT katkılarıyla ve Anadolu Efes'in desteğiyle düzenlenecek. 7-8-9 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilmesi planlanan atölye, son başvuruları 17 Şubat 2021 tarihine kadar alacak. Daha fazla bilgi, ymnetmenlik ve başvuru adımları, IKSV'nin web sitesinde yer alıyor.

Diziler için atölyeye seçilecek yazar, yönetmen ve yapımcılar uluslararası sinema ve televizyon profesyonelleri, birebir toplantılara girecek. Çeşitli ve fark yaratacak türlerin yer alması beklenen atölye; belgesel, korku, fantastik, çocuk ve komedi dizileri gibi farklılıklar bekliyor. 2020 yılında ilk kez düzenlenen atölyede Hakan Bıçakçı, Ramin Matin ve Emine Yıldırım, “Gölge Otel” adlı projelerini sunmuştu. Ayrıca Türkiye’den ve uluslararası ülkelerden katılımcıların yer aldığı “Sinema Konuşması” düzenlenmişti.

Yorumlar (0)