Kirpi Sonic’in ikinci filminden tarih duyurusu geldi!

Yönetmenliğini Jeff Fowler’ın üstlendiği ve Sonic’in merakla beklenen serisinin iknci filmi “Kirpi Sonic 2” den, hem fragman geldi, hem de vizyon zamanı hakkında bir açıklama geldi. Filmin 2022’de ülkemizde vizyona girecek!

KÜLTÜR-SANAT 11.02.2021, 15:19 12.02.2021, 09:28
Kirpi Sonic’in ikinci filminden tarih duyurusu geldi!

Bir dönemin ilgiyle izlenen çizgi filmi ve popüler video oyunundan esinlenerek filmi yapılan “Sonic: The Hedgehog” yani “Kirpi Sonic” in ikinci filmi hakkında duyuru geldi. Serinin merakla beklenen ikinci filmi “Kirpi Sonic: 2” in vizyon tarihinin ve yeni logosunun yer aldığı bir video, ekip tarafından paylaşıldı.

Devam filmi, 2022'de geliyor!

Yönetmenliğini Jeff Fowler’ın üstlendiği ve senaryosunu Patrick Casey ve Joshua Miller’ın kaleme aldığı filmin, ABD’de vizyına giriş tarihi 8 Nisan 2022 olarak belirtildi. Ülkemizde ise filmin, 2022 yılı içerisinde sinemaların pandemiye göre açılma durumu göz önüne alınarak vizyona girmesi hedefleniyor.

Filmin dağıtımcısı ise, müjdeyi “Sonic, beyaz perdeye doğru hızla ilerliyor…” sloganıyla duyurdu. Sonicîn devam macerası “Sonic: The Hedgehog 2” yani “Kirpi Sonic: 2”, 2022 yılında ülkemizde sinemalarda izleyiciyle buluşacak!

Yorumlar (0)