‘Kırmızı Odadan Hikayeler’ kitabına ikinci baskı!

Başarılı oyuncu Alper Saldıran’ın yeni kitabı ‘Kırmızı Odadan Hikayeler’ kitabı, büyük bir ilgi gördü! Bunun üzerine kitap, ikinci baskıya girdi. ‘Kırmızı Odadan Hikayeler’, Saldıran’ın üçüncü kitabı olma özelliğini taşıyor.

KÜLTÜR-SANAT 11.01.2021, 11:13 11.01.2021, 15:39
‘Kırmızı Odadan Hikayeler’ kitabına ikinci baskı!

İlk iki kitabı olan Beyaz Odadan Hikâyeler ve Siyah Odadan Hikâyeler’de, bambaşka renkler içerisinde hayat hikayeleri anlatan ve bir anda karşımıza çıkan umuda, insanlığa, doğaya, ilişkilere, geleceğe bambaşka bir yerden bakılabileceğini gösteren Alper Saldıran, üçüncü kitabı “Kırmızı Odadan Hikayeler’’i geçtiğimiz aylarda okuyucuyla buluşturmuştu.

İlgi gördü, ikinci baskısı çıktı

‘Melekler Korusun’, ‘Beni Böyle Sev’, ‘Badem Şekeri’, ‘Bir Aile Hikayesi’ ve ‘Masumlar Apartmanı’ gibi dizilerin sevilen oyuncusu Alper Saldıran, büyük ilgi gören ‘Kırmızı Odadan Hikayeler’ kitabı ile ikinci baskıya girdi! Kısa bir süre içerisinde bir anda ilgi gören kitap, okuyucusunu herhangi bir nesneye, insana ya da mesleğe olan aşkın ve sevginin insana nasıl yaşam gücü verdiğini ele alıyor.

Aşkın farklı yüzlerini gösteren Kırmızı Odadan Hikayeler’in okuyucuları, kendi iç odalarında, aşkın peşinde bir yolculuğa çıkacaklar. Kitap, hiç beklemediğimiz bir yerde, ummadığımız bir anda bir anda beliriveren aşkın, aslında yanı başımızda bir yerlerde olduğunu hissettiriyor. 

Alper Saldıran’dan Kırmızı Odadan Hikayeler, Karakarga Yayınları etiketiyle ve ikinci baskısıyla internette ve seçkin kitabevlerinde yer alıyor!
 

Yorumlar (0)