Kemal Uçar, “Dublörün Hikayesi” ile geliyor!

Efsane dizilerden ’Ezel’ dizisinde canlandırdığı Mert karakteriyle hafızalarda yer edinen başarılı oyuncu Kemal Uçar, tek kişilik oyunu “Dublörün Hikayesi” ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Oyun, İstanbul Tiyatro Festivali kapsamında sahnelenecek.

KÜLTÜR-SANAT 21.11.2020, 10:46
Kemal Uçar, “Dublörün Hikayesi” ile geliyor!

“Arka Sokaklar” ve “Ezel” gibi dizlerdeki rolleriyle hatırlanan ve son olarak “Gençliğim Evyvah” dizisinde rol alan başarılı oyuncu Kemal Uçar, yeni projesini seyirciyle buluşturmak için hazırlanıyor. Kendi yazıp oynadığı tek kişilik bir oyun olan “Dublörün Hikayesi”, İstanbul Tiyatro Festivali kapsamında sahnelenecek. Yönetmenliğini Kemal Uçar ile birlikte Şenol Önder’in üstlendiği oyunun süresi ise 75 dakika!
 


 

Oyuncu olmak istemiş ama dublör olarak kalmış bir adam…


Dublörün Hikayesi, oyuncu olmayı çok istemiş ama hayatında dublör olarak kalmaya mecbur kalmış bir adam olan Kemal’in hikayesini anlatıyor. Hikâyesi yer aldığı son çekimde geçen oyun, hayalleriyle ve başına gelenlerle dalga geçen Kemal’in dublörlükten oyunculuğa geçememiş olmasının eğlenceli ve hüzünlü hikâyesini bir araya getiriyor. Hayal kırıklıkları, sıkışmış hayatı ve istediğini gerçekleştirememiş bir adam… 


Dublörlük sanatının gereksinimi olan yüksek tempolu oyunculukların art arda geldiği “Dublörün Hikayesi” oyunu; 24 ve 25 Kasım tarihlerinde saat 20.00’da İstanbul Tiyatro Festivali kapsamında Kadıköy'deki Moda Sahnesi’nde sahnelenecek!

Yorumlar (0)