Kaza geçiren Ceyhun Fersoy kimdir? Ceyhun Fersoy Seksenler

Ceyhun Fersoy Seksenler dizisi ile seyircilerin gönlünde taht kurmuştu. Tiyatro oyunu için Çorum'dan Samsun'a giden minibüste bulunan Ceyhun Fersoy, feci bir kaza geçirdi. Kaza geçiren Ceyhun Fersoy kimdir? ve Ceyhun Fersoy'un sağlık durumu nasıl? gibi soruların yanıtları merak ediliyor. İşte detaylar...

KÜLTÜR-SANAT 21.11.2022, 11:56 22.11.2022, 09:32 Hakan Öksüz
Kaza geçiren Ceyhun Fersoy kimdir? Ceyhun Fersoy Seksenler

Ceyhun Fersoy, "Baş Belası" isimli tiyatro oyununu Çorum'da sahneledikten sonra Samsun'a hareketlenen minibüsün yolcularından biriydi. Turne kapsamında Samsun'daki oyun için yola çıkan tiyatrocuları taşıyan minibüs, Merzifon ilçesine bağlı Çaybaşı Köyü civarında bir TIR'a arkadan çarptı. Kazada minibüste yer alan Özgür Karataş, Tolga Güleryüz ve Burak Topçu hayatını kaybetti.

Oyuncular Ceyhun Fersoy, Filiz Özbek, Burak Gülçebi, Melis İşiten, Özgür Ayaz, Sergen Deveci ve Uğur Şalvarcıoğlu kazayı yaralı olarak atlattı. Yaralılar, Suluova ile Merzifon'daki hastanelerde tedaviye alındı. Kaza yapan minibüste yer alan Ceyhun Fersoy'un sağlık durumu merak edildi. Ceyhun Fersoy kimdir? sorusunun yanıtı arandı.

Ceyhun Fersoy'un sağlık durumu

Ceyhun Fersoy'un sağlık durumu merak ediliyor. Çorum'da sahneye koydukları "Baş Belası" adlı tiyatro oyununun ardından Samsun'a hareketlenen oyuncuları taşıyan minibüste bulunan isimlerden birinin de Ceyhun Fersoy olduğu kaydedildi. Ceyhun Fersoy'un sağlık durumu ile ilgili olumlu haberler geldi. Ünlü oyuncunun sağlık durumunun iyi olduğu ve tedavinin sürdüğü belirtildi. 

Ceyhun Fersoy Seksenler

Ceyhun Fersoy Seksenler dizisinde oynadığı rol ile hafızalara kazındı. Kaza geçiren araçta Ceyhun Fersoy'un da olduğunu öğrenenler, ünlü oyuncunun sağlık durumunu merak etti. TRT 1'de ekranlara gelen Seksenler adlı dizide "Şahin" karakterine hayat veren Ceyhun Fersoy, seyircilerin gönlünde taht kurmuştu. Dizide Almanya'da yaşayan Şahin, halası Rukiye'nin yanına İstanbul'a geliyordu.

Ceyhun Fersoy kimdir? 

Ceyhun Fersoy kimdir? sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kaza geçiren Ceyhun Fersoy'un kariyeri ile ilgili araştırma yapılıyor. 10 Nisan 1982 tarihinde İstanbul'da hayata gözlerini açan Ceyhun Fersoy, çocukluk yıllarından ülke ülke gezdi. İsviçre ile Fransa'da başladığı ilköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamlayan Ceyhun Fersoy, TÜRVAK Sinema Televizyon Eğitim Merkezi Yapım Yönetim Bölümünde eğitimine devam etti. 

1997 yılında Acı Günler filminde rol aldıktan sonra "Ana Kuzusu" ile "Kadirşinas" adlı dizilerde oynayan Ceyhun Fersoy, 2004-2005 yıllarından Kurtlar Vadisi'nde de boy gösterdi. Müjdat Gezen Sanat Merkezi ActorStudio'da 2005 ve 2006 yıllarında eğitim gören Ceyhun Fersoy, BKM Atölye ile 2005 yılında tanıştı. Bir Demet Tiyatro'da da rol alan Ceyhun Fersoy, Seksenler adlı dizide rol arkadaşı olan Begüm Öner ile 2015 yılında hayatını birleştirdi. 

Ceyhun Fersoy; Neşeli Gençlik, Destere, Güneşi Gördüm, Çocuklar Duymasın, Kutsal Damacana: Dracoola, Dostlar Mahallesi, Kaç Baba Kaç, Ev Yapımı ve Benden Bu Kadar gibi yapımlarda rol almıştır.

Yorumlar (0)