Kapadokya develeri için şarkı yapıldı

Güney Koreli Hip Hop müzik grubu WiHi Kapadokya’yı keşfetmeye geldiklerinde “Capadocia Camel” adına sahip bir şarkı çıkardı.

KÜLTÜR-SANAT 12.04.2022, 17:46 13.04.2022, 09:45
Kapadokya develeri için şarkı yapıldı

Türkiye'de gezdikleri şehirlerde daha öncesinde de klip çekimleri gerçekleştiren grup, bu seferde Kapadokya'da deveye bindi. Güney Koreli HipHop müzik grubu, deve üzerinde Kapadokya'yı gezdi. WiHi Capadocia Camel adını verdikleri yeni bir şarkı oluşturdular. Kapadokya’da çektikleri klibi sosyal medya hesaplarından tanıttılar. Tanıtımı yapılan klibin Kapadokya'ya da turistik açıdan katkısı oldu.

Deve Çiftliği işletmeciliğini yapan Kemal Güntaş, ‘’ Güney Koreli Hiphop müzik grubu misafirimiz oldu. Kapadokya bölgesini deveyle birlikte dolaşırken klip çekmişler. Bizim için ve aynı zamanda Kapadokya için gurur sebebi oldu. Bölgeyi ve Kapadokya'yı deve ile birlikte andıkları bir klip ve albümlerinde bir parça oldu. Bölgemizde birden fazla aktivite bulunuyor. Özellikle belirtmem gerekirse, bu aktivitelerde en önde gelen balon turları gelmesine nazaran balon diye bir klip ya da bir şarkı bulunmuyor. Artık Kapadokya Deve adında bir şarkımız ve klibimiz oldu” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Yorumlar (0)