Kadın Kokusu (Scent of a Woman) konusu, oyuncuları

Kadın Kokusu (Scent of a Woman) filminin konusu nedir? Kadın Kokusu filmi Netflix'te var mı? Kadın Kokusu oyuncuları kimlerdir? Kadın Kokusu filmi ne anlatıyor? Kadın Kokusu IMDB puanı ne kadar? Bu soruların yanıtlarını derledik.

KÜLTÜR-SANAT 03.10.2022, 12:51 04.10.2022, 09:13 Hakan Öksüz
Kadın Kokusu (Scent of a Woman) konusu, oyuncuları

Kadın Kokusu (Scent of a Woman) filminin konusu ile ilgili internet üzerinden araştırma yapan sinema tutkunları, film hakkındaki detayları öğrenmeye çalışıyor. Kadın Kokusu oyuncuları ve IMDB puanı da merak ediliyor. Filmle ilgili merak edilen bilgileri aktardık.

Kadın Kokusu (Scent of a Woman) filminin konusu

Kadın Kokusu (Scent of a Woman) filminin konusu merak ediliyor. Para kazanmak için hafta sonları kör ve yaşlı bir adama bakıcılık yapmayı kabul eden kolej öğrencisi Charlie, bu kişinin emekli bir albay olduğunu öğrenir. Aksi ve sert bir adam olan emekli Albay Frank Slate, hafta sonu için farklı planlar yapmaktadır. Bakıcısı olan öğrenci Charlie'yi yanından ayırmayan Frank Slate; hafta sonunu limuzin, kaliteli şarap, yemek ve dansla geçirecektir. Bu süreçte albaya eşlik eden utangaç öğrenci Charlie, birçok yeni şey öğrenecektir. Charlie'nin okulda yaşadığı bir sorun, huysuzluğuyla tanınan Albay Frank Slate'i harekete geçirir.

Kadın Kokusu oyuncuları

Kadın Kokusu oyuncuları ile ilgili araştırma yapan izleyiciler, Kadın Kokusu filminde kimler oynuyor? sorusunun yanıtını arıyor. Orijinal adı "Scent of a Woman" olan Kadın Kokusu filminin başrolünde Al Pacino yer alıyor. 1974 yılında giren İtalyan yapımı "Profuma di Donna" filminin yeniden çekimi olan Scent of a Woman, 1992 yılında vizyona girmiştir.

Senaryosu Bo Goldman ve Dino Risi tarafından kaleme alınan Kadın Kokusu (Scent of a Woman) filminin yönetmenliğini Martin Brest üstlenmiştir. Uzunluğu 2 saat 37 dakika olan film, gösterime girdiği yılda sinema dünyasına damga vurmuştur. Bazı Kadın Kokusu oyuncuları aşağıda verilmiştir.

  • Al Pacino - Albay Frank Slate,
  • Chris O'Donnell - Charlie Simms,
  • Philip Seymour Hoffmann - George Willis Jr.,
  • Gabrielle Anwar - Donna,
  • James Rebhorn - Mr. Trask, 
  • Bradley Whitford - Randy,
  • Margaret Eginton - Gail.

Kadın Kokusu filmi ne anlatıyor?

Kadın Kokusu filmi ne anlatıyor? sorusu da merak ediliyor. Kadın Kokusu filmi, emekli bir albay olan ve gözü görmeyen Frank Slate ile hafta sonları ona bakıcılık yapmayı kabul eden Charlie adlı öğrencinin yaşadıklarını anlatıyor. Aksi tavırları nedeniyle ailesiyle arası açılan Frank Slate, kendisine bakıcılık yapmayı kabul eden Charlie'ye hayata dair bazı şeyler öğretir. Charlie ise ailesi ile arası bozulan Frank Slate'e arkadaşlık yapar.

Kadın Kokusu IMDB

Kadın Kokusu IMDB puanı merak ediliyor. Birçok sinema tutkunu, IMDB puanlarına bakarak hangi filmi izleyip hangilerini izlemeyeceklerine karar veriyor. Kadın Kokusu IMDB puanı 8'dir.

Kadın Kokusu Netflix

Kadın Kokusu Netflix başlığıyla internette yapılan aramalar ile birlikte filmin Netflix'te olup olmadığının yanıtı aranıyor. Peki Kadın Kokusu filmi Netflix'te var mı? Kadın Kokusu filmi Netflix üzerinden izlenememektedir. 

Yorumlar (0)