Joker'in devam filminden ilk görsel paylaşıldı

Joaquin Phoenix'in başrolünde yer aldığı ve ünlü oyuncuya "En İyi Erkek Oyuncu" dalında Oscar ödülünü kazandıran Joker filminin ikincisinin çekimlerine başlandı. Yönetmen Todd Phillips, çekimlerin ilk gününden bir fotoğraf paylaştı. İşte yeni Joker filmi hakkında bazı detaylar...

KÜLTÜR-SANAT 11.12.2022, 10:39 12.12.2022, 09:38 Hakan Öksüz
Joker'in devam filminden ilk görsel paylaşıldı

DC evreninde Batman'in azılı düşmanı Joker'in hayat hikayesini konu alan Joker filmi, 2019'da gösterime girmişti. Christopher Nolan'ın Batman üçlemesinde Heath Ledger tarafından canlandırılan Joker karakterine yeni bir yorum getiren Joaquin Phoenix, 2020 yılında "En İyi Erkek Oyuncu" dalında Oscar ödülünün sahibi olmuştu. 

İlk Joker filminin konusu neydi?

Joker karakterinin kökenlerine inilen filmde komedyen olmak isteyen Arthur Fleck'in trajik hikayesi anlatılıyordu. Psikolojik sorunlar yaşayan Arthur Fleck, yaşadıklarının da etkisiyle "Joker" karakterine dönüşüyordu. 

1 milyar dolar gişe hasılatı elde edilmişti

Heath Ledger'in efsane haline gelen Joker'inin ardından karaktere farklı bir yorum getiren Joaquin Phoenix, izleyenlerden ve eleştirmenlerden tam not almıştı. 62 milyon dolara çekilen film, yaklaşık 1 milyar dolar civarında gişe hasılatı elde etmişti.

Todd Phillips: "İşte ilk günümüz"

Joker filminin yönetmeni ve senaristi Todd Phillips, bir süredir devam filminin ne zaman geleceğine ilişkin sorulara maruz kalıyor. Ünlü yönetmenin sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımların altına yorumlar döşeyen Joker hayranları, ikinci filmle ilgili sorular yöneltiyor. Daha önce yaptığı paylaşımda ikinci filmin isminin "Joker: Folie à Deux" olacağını duyuran başarılı yönetmen, yeni bir duyuruda bulundu. Todd Phillips, film çekimlerinin başladığını gösteren bir kare paylaştı.

Harley Quinn rolü, Lady Gaga'ya emanet

Batman'in azılı düşmanı Joker'in hikayesinin devam edeceği filmin çekimlerine başlanması, hayranları heyecanlandırdı. Gişe rekortmeni Joker'in devam filminin senaryosu Todd Phillips ile Scott Silver tarafından kaleme alındı. Filmin 2024 yılında vizyona gireceği tahmin ediliyor. Harley Quinn rolünü ünlü şarkıcı Lady Gaga'nın canlandıracağı filmin, karanlık bir hikayeyi seyircilerle buluşturacağı belirtiliyor.

Yorumlar (0)