Johnny Depp için başlatılan imza kampanyası büyüyor!

Ünlü oyuncu Johnny Depp'in Karayip Korsanları'na dönmesi için başlatılan imza kampanyasına katılım 150 bini aştı.

KÜLTÜR-SANAT 20.02.2020, 09:41 20.02.2020, 10:03
Johnny Depp için başlatılan imza kampanyası büyüyor!

Oyuncunun hayranları, Johnny Depp'in Kaptan Jack Sparrow olarak Karayip Korsanları ( Pirates of the Caribbean) serisine geri dönmesi için Disney'e baskı uyguluyor.

Johnny Depp, hazırlık aşamasındaki yeni Karayip Korsanları filminden, eski eşi Amber Heard'ün iddiaları yüzünden ayrılmıştı. Heard, Johnny Depp'in kendisine şiddet uyguladığını iddia etmişti.

Disney'in Depp'i tekrar Jack Sparrow olarak kadroya dahil etmesi için başlatılan imza kampanyası için 151 bin imza atıldı.

Kampanya kapsamında imza atan kişilerden biri,  “Amber onu dövdü ve yalan söyledi. Onu geri getirin” ifadelerini kullanırken, bir diğeri ise: "Hiçbir kurban, istismarcı muamelesi görmeyi hak etmez. Disney kurbanların karşısında değil, yanında yer alarak dik bir duruş sergilemeli." dedi.

2003 yılındaki İlk Karayip Korsanları filmi olan Siyah İnci'nin Laneti'nden (The Curse of The Black Pearl) itibaren Depp, seride Jack Sparrow karakterini canlandırıyordu. 

Heard, Depp'in kendisine şiddet uyguladığını iddia ederken, geçtiğimiz haftalarda ortaya çıkan bir ses kaydında Amber Heard'ün Johnny Depp'e şiddet uyguladığını ortaya çıkarmıştı. Heard'ün Depp'e şiddet uyguladığını kabul ettiği ses kaydının ortaya çıkmasıyla, Amber Heard'ün Aquaman'in devam filminden çıkarılması için başlatılan imza kampanyasına ilgi artmıştı. Birkaç ay içerisinde 45 bin imza toplanan kampanya, ses kayıtları ortaya çıktıktan sonra 340 bin imzayı aşmıştı.

Yorumlar (0)