Joaquin Phoenix, bu kez kabus-komedi filmindeki rolüyle şaşırtacak!

Bugüne kadar canlandırdığı bir çok rolle gönüllerde taht kuran ama en son “Joker” filmindeki rolüyle bir çok ödül alan aktör Joaquin Phoenix, bu kez kabus-komedi filmiyle şaşırtmaya geliyor! Yönetmen Ari Aster'in filminde rol alacak Phoenix’in yeni rolü, merakla bekleniyor.

KÜLTÜR-SANAT 21.02.2021, 11:26 22.02.2021, 09:34
Joaquin Phoenix, bu kez kabus-komedi filmindeki rolüyle şaşırtacak!

“The Master”, “You Were Never Really Here”, “Her”, “Gladiator”, “Irrational Man” ve son olarak “Joker” filmindeki rolleriyle kendine haytan bırakan başarılı aktör Joaquin Phoenix, yeni bir rolle sinemaya geri dönüyor. Phoenix yeni projesinde, son olarak “Hereditary” ve “Midsommar” adlı gerilim filmleriyle dikkatleri üzerine çeken başarılı yönetmen Ari Aster ile çalışacak.

Film, dört saatlik bir ‘kabus-komedi’ türü olarak tanımlanıyor

Aster’in üçüncü uzun metrajlı filmi olacak olan yeni projenin adı ise, “Disappointment Blvd.” Olması bekleniyor. Phoenix’in bir filminde başrolde oynamasının Aster’in hayali olarak belirtilirken, Oscar ödüllü oyuncunun filmde oynaması da kesinleşti. Aster’in yeni filminin, dört saat sürecek olan bir kabus komedisi olması bekleniyor.

‘Disappointment Blvd.’ filminin, alternatif bir atmosferde geçen sürrealist bir korku filmi olması bekleniyor. Aster’in flminde Phoenix’in canlandıracağı karakter, aşırı derecede endişeli ama hoş görünümlü, zorba annesiyle ilişkisi olan ve babasını hiç tanımayan bir adam olarak yer alması bekleniyor. Karakter, annesi öldüğünde ise bazı vahşi doğaüstü tehditler içeren bir eve yolculuk yapıyor.

Yorumlar (0)