Jason Statham'ın son filmi Antalya'da çekiliyor

Dünyaca ünlü sinema yıldızı Jason Statham’ın rol aldığı "Five Eyes" filminin Antalya'daki çekimleri sürüyor.

KÜLTÜR-SANAT 12.02.2021, 14:07 13.02.2021, 17:21
Jason Statham'ın son filmi Antalya'da çekiliyor

Hollywood'un ünlü yönetmeni Guy Ritchie ile, Guy Ritchie'nin sinemaya kazandırdığı, aksiyon filmlerinin vazgeçilmezi, dünyaca ünlü aktör Jason Statham'ın buluştuğu "Five Eyes" filminin çekimleri Antalya'da devam ediyor.

Aksiyon filmi "Five Eyes"in çekimleri, Antalya'daki tarihî Kaleiçi ile Cumhuriyet Meydanı'nda sürüyor.

Çekimlerin yapıldığı Antalya'nın sokakları ve meydanları trafiğe kapatılırken polis ekipleri de bölgede geniş güvenlik tedbirleri aldı.

İngiliz aksiyon ve dövüş filmi oyuncusu olan ve atlama dalında yüksek dereceleri bulunan Jason Statham aslında eski bir yüzücü. Sahne dövüşlerinde tüm hünerlerini sergileyen Jasohn Statham aslında antikahramanlık ile ünlendi ve filmlerinde İngiliz aksanı ile konuşmasıyla dikkat çekti.

Guy Ritchie, Jason Statham'ın kaderini değiştirdi

Jason Statham modellik yaptığı yıllarda medyada küçük de olsa yer edindi. Fakat onu bugüne getiren, ünlü yönetmen Guy Ritchie oldu.

Britanyalı yönetmen Guy Ritchie, French Connection'da Jason Statham ile karşılaştı. Ritchie bir film projesinde çalışıyordu ve ona çok acil bir oyuncu lazımdı. Guy Ritchie, Jasoın Statham'ın geçmişini öğrendi ve yeni oyuncusunu bulduğuna inandı. İlk film projelerinden itibaren izleyicilerden ve eleştirmenlerden yüksek oy aldı. O günden sonra hep bir arada oldular. Jason Statham ve Guy Ritchie'nin çok iyi dostluklarının bulunduğu biliniyor.

Yorumlar (0)